Showbiz

Το ζεϊμπέκικο της Ευγενίας Σαμαρά για τα γενέθλιά της και το φιλί με τον Ποιμενίδη

Gossip-tv Team

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Ευγενία Σαμαρά με αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η ηθοποιός έγινε 31 χρονών και θέλησε να κάνει ένα πάρτι για να το γιορτάσει έχοντας στο πλευρό τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη με τον οποίο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας καθώς η πρόταση γάμου έχει γίνει και η απάντηση φυσικά ήταν «ναι». Φορώντας ένα μακρύ, στράπλες φόρεμα έσβησε τα κεράκια της αφού πρώτα έκανε μια ευχή και δέχτηκε ένα φιλί από τον σύντροφό της. Στη συνέχεια έριξε κι ένα ζεϊμπέκικο. Ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν οι: Ζέτα Μακρυπούλια, Νίκος Μουτσινάς, Θανάσης Αλευράς, Ρούλα Ρέβη, Αποστόλης Τότσικας, Τόνια Σωτηροπούλου, Γιώργος Δάσκαλος κ.α.

Λίγες ώρες αργότερα πόσταρε φωτογραφία της στο instagram κι έγραψε: «[ 30 και 1. Αχόρταγη - Χορτασμένη ]. Τα έχω ζήσει όλα και δεν έχω ζήσει τίποτα. Θέλω να τα κατακτήσω ολα και έχω στην κατοχή μου τα πάντα. Έχω 101 στόχους και συνεχίζω να βάζω και άλλους. Έχω δίπλα μου παλιούς αληθινούς φίλους που είναι οικογένεια και άλλους που κέρδισαν θέσεις στην καρδιά μου επάξια. Έβαλα όρια και ξαναχάραξα μερικά πιο κει για να χορεύουν οι συμβιβασμοί με την άνεση τους. Είμαι ερωτευμένη με κάθε μου κύτταρο και ερωτεύτηκα λίγο παραπάνω τον εαυτό μου. Έμαθα καινούργια πράγματα και κατανόησα περισσότερο τους γύρω μου γνωρίζοντας καλύτερα εμένα. Είμαι ευτυχισμένη, γεμάτη, με πολλή αγάπη γύρω μου που δε τη θεωρώ δεδομένη. Σας ευχαριστώ γι’αυτην και είμαι ευγνώμων.

Ανταποδίδω με φως και αφθονία !

Να σας αγαπάτε, να σας φροντίζετε, να μεγαλώνετε κάνοντας εσείς τις επιλογές της ζωής σας.

ΥΓ1. Πέρασα υπέροχα χθες. Φίλοι μου σας αγαπώ. Νιώθω δυνατή και ξεχωριστή όταν σας βλέπω. Νιώθω ότι για να είστε εκεί έχω κάνει κάτι σωστά.

ΥΓ2. Αυτά τα καπκεικς με τα λαχανικά τα αγαπώ λίγο παραπάνω, σαν σωστή μανάβισσα. ??? #birthdaygirl #30και1».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved