Showbiz

Εύα Λάσκαρη: Οι γυμνές φωτό, η αλλαγή του επιθέτου της και ο νέος έρωτας

Gossip-tv Team

Η Εύα Λάσκαρη αποκάλυψε πως προέκυψε το καλλιτεχνικό όνομα της, μιας και το πραγματικό της είναι Ευαγγελία Πελεκούδα, μίλησε για το διαζύγιο και τον νέο της έρωτα αλλά και για τις γυμνές φωτογραφίες που έκανε στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν αποποιούμαι το όνομα Ευαγγελία Πελεκούδα. Το λέω και το φωνάζω και δεν έχω αλλάξει ούτε την ταυτότητα μου. Όταν είχα ξεκινήσει στο χώρο της μόδας, συνεργαζόμουν με τον Μιχάλη Ασλάνη και το έλεγε συνέχεια το Λάσκαρη. Γιατί τότε είχα κοντά μαλλιά και ξανθά και πάντα μου έλεγε ότι «μοιάζεις με τη Λάσκαρη στον κατήφορο». Μια, δυο, δέκα… πάμε στα καλλιστεία – είχαμε πάει και στην Ελένη Μενεγάκη το πρωί να δείξουμε τα ρούχα και το είπε και η ίδια, το πήραν όλα τα κανάλια και το έβγαλαν και το έκαναν θέμα. Κι έτσι έμεινε.»!

Και πρόσθεσε: «Είχα συναντηθεί με τη Λάσκαρη. Κάποια στιγμή, μου είχε πει η κόρη της «πως και έδωσες το όνομα της μητέρας μου». Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για αυτή τη γυναίκα, την εκτιμώ, τη σέβομαι, την αγαπώ για όλα αυτά που έχει κάνει και αυτός ήταν και ένας λόγος για το όνομα».
Και μεταξύ αλλών δήλωσε: «Εκτός του ότι προέρχομαι από έναν άλλο χώρο και ήθελα από μοντέλο να μπω στην τηλεόραση ως ηθοποιός, έχεις την ταμπέλα. Εκτός από αυτό, είχα και πολλά γυμνά στην πλάτη μου. Ακόμα πιο δύσκολο. Για τα γυμνά δεν έχω μετανιώσει, έχω μετανιώσει για τον αριθμό. Θα μπορούσα να είχα κάνει πιο λίγα. Μας πλήρωναν αρκετά καλά. Τότε υπήρχαν πολύ καλά λεφτά στη μόδα. Οι φωτογραφήσεις κυμαίνονταν από 5000-10.000 ευρώ. Όλες οι κοπέλες όταν έκαναν κάποιο εξώφυλλο αισθησιακό, έπαιρναν αυτά τα λεφτά.»
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved