Νίκος Κουρής: «Η Έλενα και ο Πέτρος είναι το «φως» της ζωής μου»
Showbiz

Νίκος Κουρής: «Η Έλενα και ο Πέτρος είναι το «φως» της ζωής μου»

Είναι ένας επιτυχημένος ηθοποιός αλλά όπως τονίζει την αληθινή ευτυχία του την δίνει η οικογένεια του.

Ο Νίκος Κουρής σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτει αν σκέφτεται να αποκτήσει και άλλο παιδί και αν θα τον δούμε στην τηλεόραση.

Τηλεόραση δεν υπάρχει στο πρόγραμμα;
«Μετά το «Παραμύθι αλλιώς», που έκανα πέρυσι ζώντας μια ιδιαίτερη «περιπέτεια», δεν έχει έρθει κάτι που να με κεντρίσει για να πω το «ναι». Η προτεραιότητα μου ήταν και είναι πάντα το θέατρο. Μετά το τέλος της περιοδείας, έχω πρόβες αλλά και παραστάσεις στην «Κωμωδία των παρεξηγήσεων», ενώ συζητάμε μήπως επαναληφθεί η «Γυναίκα μετά μαύρα» τα Δευτερότριτα, χωρίς να ξέρω κάτι ακόμα. Δύσκολα θα μπορούσε, λοιπόν, να χωρέσει σε αυτό και τηλεόραση. Αν ερχόταν κάτι ξεχωριστό βέβαια, θα το εξέταζα. Προς το παρόν, δεν έχω κάτι!»

Οταν τα είχαμε πει για το «Παραμύθι αλλιώς», που είχε να κάνει με πρίγκιπες και πριγκίπισσες, είχες πει ότι έχεις βρει την πριγκίπισσα σου στο πρόσωπο της συντρόφου σου Ελενας Τοπαλίδου.
«Είναι πάντα η πριγκίπισσα μου η Ελενα. Είναι -μαζί με τον υπέροχο γιο μας τον Πέτρο- το «φως» της ζωής μου. Ξέρεις όταν με ρωτούν γι' αυτούς, νιώθω λίγο αμήχανα, γιατί δεν μπορώ να χωρέσω σε λέξεις όλη αυτή την αγάπη και την απόλυτη ευτυχία που νιώθω πλάι τους. Δε μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς αυτούς!».

Ηθελα να σε ρωτήσω γι' αυτό, κι ας ξέρω ήδη τη λατρεία σου για την οικογένεια σου· Θα ένιωθες πληρότητα με τις τόσες νίκες στην υποκριτική χωρίς εκείνη κι εκείνον;
«Οχι βέβαια! Οι «νίκες» που λες-υπήρχαν και «ήττες» βέβαια, αφού όλα είναι στο... πρόγραμμα- μου έδωσαν χαρά, αλλά την αληθινή ευτυχία μου τη δίνει η οικογένεια μου. Είναι πάνω από όλα. Σου το τονίζω αυτό!

Σκέφτεσαι να μεγαλώσεις την οικογένεια σου; Υπήρχε στο μυαλό σου αυτό παλιά.
«Πάντα υπάρχει! Θα ήταν υπέροχο να αποκτήσει ένα αδελφάκι ο Πέτρος μας!».

Πώς νιώθεις με τον χρόνο που περνάει;
«Ηρεμα. Δεν πανικοβάλλομαι, δεν τρομάζω. Μεγαλώνω καλά, είμαι υγιής, είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι και αυτό είναι που προέχει. Ολα τα άλλα έπονται, Βασίλη μου. Κοίταξε τι γίνεται γύρω μας, ειδικά αυτό το πολύ δύσκολο και σκληρό καλοκαίρι. Πόσα συμβαίνουν από τη μια μέρα στην άλλη», λέει στη Real Life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved