Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ποτέ δεν έχω κάνει σκηνή. Μου φαίνεται... γυναικουλίστικο όλο αυτό»
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Ποτέ δεν έχω κάνει σκηνή. Μου φαίνεται... γυναικουλίστικο όλο αυτό»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της με τη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνοµα» που θα προβάλλεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1 και μιλάει για το πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

«Ολα ξεκίνησαν όταν μετά από μια ερωτική απογοήτευση βρέθηκα στην ερασιτεχνική θεατρική ομάδα "Απόφοιτοι" του Αιγίου. Βοηθούσα τους ηθοποιούς να μάθουν τα λόγια τους, ήμουν μέσα σε όλα κι όταν ήρθε η ώρα να παίξω, ένιωσα πως αυτό ήταν που ήθελα να κάνω» τονίζει αρχικά στη Real Life και συνεχίζει:

«Λαχταρούσα να έρθει η ώρα της πρόβας κι όταν έπαιζα, ένιωθα μεγάλη χαρά! Αργότερα έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού με την Ανδρομάχη από τις "Τρωάδες" και τη Νίνα από τον "Γλάρο" που λατρεύω. Τι τραγούδι είπα; Τη "Σκλάβα" της Βάνου... Δεν περίμενα να μπω στη δεύτερη φάση, πιστεύοντας πως περνάνε μόνο τα βύσματα. Οταν είδα ότι πέρασα, ξενύχτησα για να βρω μονολόγους και τραγούδι... Τότε τραγούδησα το "Αυτή η νύχτα μένει". Μη με περάσεις για drama queen με αυτά που σου λέω. Θέλω να περνάω καλά, όχι να ταλαιπωρούμαι!».

Ούτε ψάχνει κινητά, ούτε κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Το τονίζει αυτό. «Ρωτήστε τους πρώην μου. Ποτέ δεν έχω κάνει σκηνή. Μου φαίνεται λίγο... γυναικουλίστικο όλο αυτό. Δεν θεωρώ κτήμα μου τον άλλο και το ίδιο θέλω να νιώθει και ο άλλος για μένα. Κι επειδή έχω περάσει μια δύσκολη περιπέτεια, με κάποιον που είχε αρρωστημένη ζήλια, δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι».

Υπήρξε πιστή στις σχέσεις της; «Απόλυτα πιστή. Πιστεύω πώς όταν είσαι σε σχέση πρέπει να δίνεσαι ολόψυχα σ' αυτή. Αν σου τελειώσει τότε φεύγεις δεν απατάς. Θεωρώ τεράστιο λάθος να μένεις σε μια σχέση για ασφάλεια. Αν δεν πεταρίζει η καρδιά σου, δεν αξίζει να είσαι με κάποιον». Περί έρωτος κι άλλων δαιμονίων η κουβέντα και η Ντόρα δηλώνει πως «έχω υπάρξει... κυνηγός έχω διεκδικήσει άντρα κι ας μου έλεγαν από τη σχολή "μα πώς μπορεί ένα ωραίο κορίτσι να κυνηγάει;". Απεχθάνομαι τις ταμπέλες τύπου "όμορφη", "ενζενί" κ.λπ. Τι πάει να πει ότι "οι ωραίες δεν κυνηγούν"; Μια χαρά κυνηγάμε οι... ωραίες».

Πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε: «Δεν ξέρω τι χρειάζομαι πιο πολύ. Τις διακοπές ή εσένα».

Αρα υπάρχει κάτι στη ζωή της. «Είναι ωραία να υπάρχει κάτι. Πάντα είναι ωραίο. Στη ζωή σου, στο μυαλό σου...Δεν θα σου πω τι συμβαίνει. Θα σου πω πως αγαπώ τον έρωτα σε όλες του τις εκφάνσεις -το έχω πάρει από τον μπαμπά μου αυτό. Αγαπώ τον έρωτα- όχι μόνο τον σαρκικό, αλλά κι αυτόν για ένα λουλούδι που ανθίζει. Μου δίνει μεγάλη χαρά ο έρωτας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved