Ο Μελέτης Ηλίας «έριξε βόμβα»: Αρραβωνιάστηκαν Λασκαράκη-Σουλτάτος;
Showbiz

Ο Μελέτης Ηλίας «έριξε βόμβα»: Αρραβωνιάστηκαν Λασκαράκη-Σουλτάτος;

Η Βάσω Λασκαράκη είναι ερωτευμένη με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο!

Στην πρεμιέρα της εκπομπής του star «Στη φωλιά των Κου κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παρατήρησε στο χέρι της ηθοποιού ένα δαχτυλίδι και έκανε λόγο για αρραβώνα. Ο δημοσιογράφος είχε πει χαρακτηριστικά στον αέρα: «Φορά μονόπετρο στο αριστερό της χέρι η Βάσω… Το καλοκαίρι ήταν στην Κρήτη γιατί εκεί ο Σουλτάτος έχει τα μαγαζιά του… Ο νομός Ηρακλείου «βούιξε» ότι το ζευγάρι έδωσε λόγο… Ο Σουλτάτος της έκανε αυτό το δώρο και έχει λογοδοθεί το ζευγάρι… εμείς σας το λέμε επίσημα και θα το δείτε… Τα παιδιά έχουν λογοδοθεί»!

Δυο μέρες μετά, ο φίλος και κουμπάρος της Βάσως Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας ρωτήθηκε «η τηλεοπτική σου γυναίκα στο «Σόι σου», η Βάσω έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή» και απάντησε: «Ναι, αυτά για καλό γίνονται… όταν γίνονται… Θέλω να πω ότι όταν οι άνθρωποι περνάνε καλά αυτό βγαίνει και νομίζω ότι είναι όλοι καλά… Ο Λευτέρης είναι καλό παιδί και να μείνουμε εκεί…».

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού, κάποιοι από την ομάδα της εκπομπής του star τόνισαν ότι εμμέσως το επιβεβαίωσωε, ενώ ο Κρατερός Κατσούλης υπογράμμισε ότι δεν είπε τίποτα ο Μελέτης, δείτε το σχετικό βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved