Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν είμαι drama queen γιατί δεν είμαι του μελοδράματος»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν είμαι drama queen γιατί δεν είμαι του μελοδράματος»

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια γυναίκα με χιούμορ. 

Η ηθοποιός συνηθίζει ν' αυτοσαρκάζεται και αγαπάει την κωμωδία, αλλά και το δράμα είναι κάτι που δεν την αφήνει αδιάφορει.

Ύστερα από 3 χρόνια που κάνατε κωμωδία επιστρέφετε με ένα... βαρύ δράμα.

«Έτσι κάνω σε όλη μου τη διαδρομή. Από το δράμα στην κωμωδία και το ανάποδο. Η ψυχολογία μου είναι βέβαια πιο κοντά στην κωμωδία, αλλά και το δράμα το χρειάζομαι, γιατί είμαι και "σπαρακτικός" άνθρωπος».

Πιο πολύ πάντως σας έχω να αυτοσαρκάζεστε παρά να είστε drama queen

«Δεν αποκλείει το ένα το άλλο. Οι άνθρωποι δεν είμαστε μονόπλευροι. Δεν είμαι drama queen γιατί δεν είμαι του μελοδράματος. Όμως μπορώ κυριολεκτικά να σπαράξω με πολλά πράγματα. Απλό όχι με εντυπωσιακό τρόπο. Πιο αθόρυβα».

Παράλληλα, η Κάτια έχει μπερδέματα και στην προσωπική της ζωή, καθώς εκτός από τον άντρα της έχει και εραστή...

«Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια διαδρομή μιας δεκαετίας. Δεν βρήκε δηλαδή εραστή αμέσως μόλις πέθανε το παιδί της. Ο άντρας της έχει μια δική του ζωή, ξεχωριστή από τη δική της. Σε αυτές τις δραματικές σειρές όμως, που βασίζονται στην ίντριγκα και στην ανατροπή, δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε πολλά».

Σας φαίνεται ελπιδοφόρο για το μέλλον της ελληνικής μυθοπλασίας το γεγονός ότι έχουμε ξανά αρκετές σειρές στην τηλεόραση;

«Την αγαπώ πολύ την τηλεόραση. Έχουμε πολύ καλούς δημιουργούς ιστοριών, καλό δυναμικό ηθοποιών και σκηνοθετών. Και σιγά σιγά γίνονται ξανά αξιόλογες παραγωγές. Αν κρίνω τουλάχιστον από τη δική μας, που μου θυμίζει αντίστοιχες των παλιότερων εποχών, όταν υπήρχαν ακόμα χρήματα» είπε στο Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved