Σπύρος Μισθός: «Δεν χτυπάει το τηλέφωνο σήμερα και θεωρώ ότι έχω μια υπαιτιότητα»
Showbiz

Σπύρος Μισθός: «Δεν χτυπάει το τηλέφωνο σήμερα και θεωρώ ότι έχω μια υπαιτιότητα»

Ο Σπύρος Μισθός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στην αποχή του από την τηλεόραση και το θέατρο.

Το τηλέφωνο σήμερα χτυπάει; Υπάρχουν προτάσεις;

Δεν χτυπάει και θεωρώ ότι έχω μια υπαιτιότητα. Μετά το ‘07 που τελείωσε το «Καλημέρα Ζωή» πήγα στα Γιάννενα τέσσερα χρόνια και ήμουν διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ως καλλιτεχνικός διευθυντής. Όταν τελικά φεύγεις από την Αθήνα φεύγεις απ' τον χοίρο.

Κάπου χάθηκες;

Βέβαια. Και αν θέλεις έβαλα και άλλες προτεραιότητες στην ζωή μου. Παντρεύτηκα ήρθαν τα παιδιά. Αφοσιώθηκα πολύ στα παιδιά.

Έβγαλες λεφτά από αυτή την δουλειά;

Γιατί κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι με τόσα σήριαλ. θα είσαι πάμπλουτος. Εκείνη την εποχή ήταν καλά τα λεφτά. Έπαιρνα περίπου πέντε με έξι χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

Άρα ήταν μια καλή εποχή οικονομικά.

Ναι εντάξει για να πω την αλήθεια είμαστε και λίγο σπάταλοι. Επικρατεί μια άποψη στον κόσμο ότι οι ηθοποιοί βγάζουν τα λεφτά του τραγουδιστή. Καμία σχέση. Ποτέ οι ηθοποιοί δεν έβγαζαν τόσα λεφτά.

Ζήσατε καλά όμως; Περάσατε καλά;

Ε ναι, βεβαίως και καλά με παροχές πολλές και γλέντια και όμορφος τρόπος ζωής. Δεν είχαμε τα μεροκάματα που είχαν οι τραγουδιστές καμία σχέση.... Εγώ για να φτάσω να παίρνω τρεις χιλιάδες τον μήνα στο θέατρο έπρεπε να παίξω επτά χρόνια στο «Καλημέρα Ζωή». Εγώ ήμουν προνομιούχος γιατί ήμουν έντεκα χρόνια στο καθημερινό σίριαλ.

Έντεκα χρόνια είναι ολόκληρη ζωή δεν είναι εύκολο να βγει.

Και με κούραση πολύ Άννα γιατί ξυπνούσα κάθε μέρα πέντε η ώρα το πρωί, διάβαζα γιατί μάθαινα εύκολα το πρωί, γι' αυτό έχω συνηθίσει να κοιμάμαι και λίγο το απόγευμα, γύριζα από το γύρισμα κουρασμένος κοιμόμουν δυο τρεις ώρες και πήγαινα μετά στο θέατρο, αν είχα το . βράδυ παράσταση.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved