Μαριάννα Τουμασάτου: «Ήμασταν τυχερά παιδιά γιατί έχουμε ζήσει πολύ όμορφα παιδικά χρόνια»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ήμασταν τυχερά παιδιά γιατί έχουμε ζήσει πολύ όμορφα παιδικά χρόνια»

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι ένας άνθρωπος που γελάει πολύ, κάνει χιούμορ, λέει την ηλικία της –το Δεκέμβριο κλείνει τα 51–, αλλά κρατά καλά φυλαγμένα τα συναισθήματά της και όσα συμβαίνουν στο πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής της: την οικογένειά της.

«Δεν είμαι των τόσο προσωπικών εξομολογήσεων. Μπορεί, όμως, να τύχει κάποια στιγμή και να με βρει κανείς μπόσικη, οπότε να πάρει καμιά πληροφορία» λέει όταν η κουβέντα πηγαίνει στο γάμο της με τον Αλέξανδρο Σταύρου, με τον οποίο συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 1999 στη σειρά Στα Φτερά του Έρωτα και έγιναν ζευγάρι λίγα χρόνια αργότερα, στο Βέρα στο Δεξί. Μαζί απέκτησαν τη Χρυσηίδα Παναγιώτα, την οποία η μαμά της μεγαλώνει όπως μεγάλωσε εκείνη: με ελευθερίες και πολύ γέλιο.

Ποιες είναι οι πιο έντονες παιδικές σου αναμνήσεις;
«Ήμασταν τυχερά παιδιά γιατί έχουμε ζήσει πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Πολύ γελαστά και κεφάτα. Με πολύ παιχνίδι και καρναβάλι. Νιώθω τυχερή. Το γέλιο και το χιούμορ είναι από τα βασικότερα συστατικά της οικογένειας όπου μεγάλωσα»

Τελείωσες τη σχολή του Κάρολου Κουν και, όπως φαίνεται, η υποκριτική ήταν λίγο οικογενειακή υπόθεση – και ο αδελφός σου, Γρηγόρης Τουμασάτος, είναι ηθοποιός. Μεγαλώσατε με έντονες θεατρικές και καλλιτεχνικές προσλαμβάνουσες;
«Στο σπίτι ήταν μια πολύ συνηθισμένη εικόνα να υποδύεσαι κάποιο ρόλο. Παίζαμε και φτιάχναμε παραστάσεις. Ο Φίλων Αρίας (σ.σ. γνωστός ποιητής, ζωγράφος και κονφερασιέ που ξεχώρισε από τη Μάντρα του Αττίκ και θεωρούνταν συνεχιστής του) ήταν αδελφός της γιαγιάς μου, ο γιος του, Κώστας Αριστόπουλος (σ.σ. σκηνοθέτης) θείος μου, η Μαρία Αριστοπούλου (σ.σ. τραγουδίστρια) θεία-ξαδέλφη γιατί είμαστε και συνομήλικες. Υπάρχει στο σπίτι μια γενικότερη καλλιτεχνική φλέβα»

Ως φοιτήτρια εμφανίστηκες πρώτη φορά σε παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, ενώ αμέσως μετά την αποφοίτησή σου έπαιξες στη σειρά Γυναίκες. Νιώθεις τυχερή στην επαγγελματική σου διαδρομή;
«Νιώθω τυχερή γιατί συνεργάστηκα με ανθρώπους που εκτίμησα και οι περισσότεροι μου έχουν αφήσει μια πολύ ωραία ανάμνηση. Δεν έκανα όλα όσα ήθελα, αλλά σε σχέση με το χαρακτήρα μου και την πραγματικότητά μου έκανα ό,τι καλύτερο γινόταν»

Άνοιξαν εύκολα οι πόρτες;
«Σχετικά εύκολα, ναι. Ήμουν τυχερή γιατί βγαίνοντας από τη σχολή ξεκίνησα σε καλές δουλειές και με καλούς συνεργάτες. Όμως ήμουν κι εγώ ένα παιδί που δούλεψε πολύ. Το επάγγελμα του ηθοποιού δεν χαρίζει πολλά πράγματα», λέει η ηθοποιός στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved