Shaya: «Ήμουν τόσο έτοιμη να γίνω μάνα που ήξερα πώς θα μπορώ να τα βγάλω πέρα»
Showbiz

Shaya: «Ήμουν τόσο έτοιμη να γίνω μάνα που ήξερα πώς θα μπορώ να τα βγάλω πέρα»

H Shaya διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της αφού εδώ και έναν χρόνο είναι μια ευτυχισμένη μανούλα.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλά για το πόσο άλλαξαν οι σχέσεις με τον άντρα της μετά τον ερχομό του παιδιού τους ενώ αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της.

Πώς είναι η σχέση σας μετά τον ερχομό του παιδιού; Ισχύει αυτό που λένε ότι αλλάζουν οι ισορροπίες σε ένα ζευγάρι μετά τον ερχομό ενός παιδιού;
«Είμαστε πανευτυχείς σαν ζευγάρι μετά τον ερχομό του γιου μας. Εγώ πιστεύω πώς μια σχέση δυναμώνει όταν έρχεται ένα παιδί. Ολοκληρώνεσαι σαν άνθρωπος»

Φοβηθήκατε κάποια στιγμή ότι η μητρότητα μπορεί να πάει πίσω την καριέρα σας; «Ήμουν τόσο έτοιμη να γίνω μάνα που ήξερα πώς θα μπορώ να τα βγάλω πέρα και τα δύο. Είναι δύσκολο πολύ αλλά μου δίνει τόσο χαρά και δύναμη το παιδί που τα καταφέρνω»

Γάμος και βάφτιση μαζί στη Λευκάδα τον Σεπτέμβριο. Είναι όλα έτοιμα; Νυφικό βρήκατε;
«Ναι, είναι σχεδόν όλα έτοιμα! Οι τελευταίες πινελιές έχουν μείνει, τα οποία θα τα οργανώσω μόλις τελειώσει η σεζόν εδώ στη Μύκονο. Νυφικό έχω βρει και θα κάνω μια τελευταία πρόβα τον Σεπτέμβριο στον Οίκο Τρανούλη»,λέει η ίδια στην εφημερίδα Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved