Τριανταφυλλίδου: Αυτός είναι ο ηθοποιός που αν τον έβλεπε θα αντιδρούσε σαν 10χρονο κοριτσάκι
Showbiz

Τριανταφυλλίδου: Αυτός είναι ο ηθοποιός που αν τον έβλεπε θα αντιδρούσε σαν 10χρονο κοριτσάκι

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέστρεψε στην Ελλάδα για να παρουσιάσει το παιχνίδι ζαχαροπλαστικής Bake Off στον Alpha και μιλά πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια για όλα!

Έχει παίξει σε ένα επεισόδιο του σίριαλ Swedish Dicks –το οποίο έχει ήδη προβληθεί– ενώ οι ταινίες Clyde Cooper και Eye For An Eye θα βγουν σύντομα στις αίθουσες. Η πρώτη έχει κερδίσει και τέσσερα βραβεία σε Φεστιβάλ όπου έχει προβληθεί.

«Οι δύο ταινίες που πρόκειται να βγουν είναι low budget ανεξάρτητες παραγωγές. Δεν θα πάρουν την τεράστια διανομή. Φυσικά και έχω χαρεί πολύ με αυτές τις συμμετοχές. Κάθε φορά που πάω σε μια οντισιόν και ανταμείβομαι με ένα ρόλο νιώθω καλά. Πηγαίνω σε πολλές ακροάσεις, άλλες πηγαίνουν καλά, άλλες όχι και τόσο»

Είδα ένα τρέιλερ για το σόου του Alec Baldwin.
«Ήταν διαφήμιση χορηγού του σόου The Roast, όπου καλεσμένος ήταν ο Alec Baldwin»

Α, μάλιστα, άρα δεν τον γνώρισες. Κρίμα.
«Ναι, είμαι λίγο άτυχη, δυστυχώς. Παράδειγμα στο Swedish Dicks παίζει ο Keanu Reeves και ο Peter Stormare, αλλά η δική μου σκηνή δεν ήταν μαζί τους. Έπαιξα, όμως, με έναν από τους καλύτερους Σουηδούς ηθοποιούς, τον Johan Glans. Στο συγκεκριμένο επεισόδιο έπαιζε επίσης και μία ακόμη Ελληνίδα ηθοποιός που δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, η Melia Kreiling»

Γνώρισες κάποιο διάσημο;
«Τον Mickey Rourke και τον Sylvester Stallone. Βέβαια, αν δεν μου έλεγαν πως είναι ο Rourke, δεν θα τον αναγνώριζα, είναι ιδιαιτέρως παραμορφωμένος πλέον. Δεν έχω πάντως προσωπική επαφή με κάποιο διάσημο»

Υπάρχει κάποιος που αν τον έβλεπες θα αντιδρούσες σαν 10χρονο κοριτσάκι;
«Νομίζω πως θα αντιδρούσα έτσι αν έβλεπα τον Jon Hamm. Και η αλήθεια είναι πως αυτό δεν συνέβη για λίγα λεπτά. Η παρέα μου με περίμενε σε ένα καφέ και με το που μπήκα μου είπαν πως λίγο νωρίτερα ήταν εκεί. Πιστεύω πως, αν τον έβλεπα, θα μου έβγαινε το εφηβικό κορίτσι που κρύβω μέσα μου», λέει η ηθοποιός στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved