Ξενιτεύεται η Ζέτα Θεοδωροπούλου
Showbiz

Ξενιτεύεται η Ζέτα Θεοδωροπούλου

Κάτοικος Αγγλίας ετοιμάζεται να γίνει η Ζέτα Θεοδωροπούλου για χάρη του συζύγου της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά ετοιμάζει πάλι βαλίτσες για τα ξένα καθώς ο σύντροφός της αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και αγωνίζεται με τη φανέλα της Νότιγχαμ.

Το πρώην μοντέλο και νυν fashion blogger και influencer θα τον ακολουθήσει σύντομα στη Βρετανία μαζί με τα δυο παιδιά τους, την Αφροδίτη, που έγινε τριών χρονών πριν από λίγες ημέρες, και τον μόλις δύο μηνών γιο τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος. Εξαιτίας του Ταχτσίδη τζούνιορ, μάλιστα, δεν έφυγαν οικογενειακώς για την Αγγλία την ημέρα κατά την οποία αναχώρησε ο γνωστός ποδοσφαιριστής. Βλέπετε, είναι ακόμη , πολύ μικρός και πρέπει να δώσει άδεια ο παιδίατρος ότι μπορεί να ταξιδέψει και να εγκατασταθεί σε μια ξένη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εspresso», το οκ θα δοθεί πιθανότατα μέσα στον επόμενο μήνα.

Ετσι, η Ζέτα έχει αρχίσει ήδη να φτιάχνει λίστες με τα πράγματα που θα πάρει μαζί της και γενικώς να προετοιμάζεται σιγά σιγά για ακόμη μια μετακόμιση στο εξωτερικό. Να θυμίσουμε πως αφού γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και απέκτησαν την κόρη τους, η Ζέτα και ο Παναγιώτης είχαν ζήσει κάποιο διάστημα μαζί στην Ιταλία, όταν εκείνος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Τζένοα. Αργότερα η οικογένεια μετακόμισε στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας, όπου πήρε μεταγραφή ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ενώ ακολούθησε η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Σειρά, λοιπόν, έχει τώρα η Βρετανία και μια καινούργια εμπειρία περιμένει το αγαπημένο ζευγάρι.

Δυστυχώς o Παναγιώτης Ταχτσίδης βρίσκεται ήδη εκεί και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο party γενεθλίων της τρίχρονης κόρης του πού οργάνωσε την περασμένη Κυριακή η Ζέτα στο μαγαζί της μητέρας της. Τα γενέθλια είχαν θέμα τη γοργόνα και τα πάντα, από την τούρτα και τα γλυκά μέχρι τη διακόσμηση, ήταν... επηρεασμένα από τον βυθό της θάλασσας. Κοχύλια, ιππόκαμποι, ουρές από γοργόνες και ένα ψαράκι ονόματι Ελένη που πήρε δώρο το birthday girl από τη γιαγιά του συνέθεταν το σκηνικό, σε ένα event που ευχαριστήθηκαν μικροί και μεγάλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved