Γιώργος Περρής: «Δεν είσαι παρά μία κουκκίδα ενός συνόλου»
Showbiz

Γιώργος Περρής: «Δεν είσαι παρά μία κουκκίδα ενός συνόλου»

Έχει μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της νέας γενιάς και όλοι απευθύνονται στο πρόσωπό του λέγοντας πως είναι ο πλέον ταλαντούχος «διεθνής Έλληνας τραγουδιστής».

Είναι μόλις 33 ετών και έχει καταφέρει πράγματα για τα οποία άλλοι παλεύουν μια ζωή. Στο πλούσιο βιογραφικό του υπάρχουν σπουδαίες δουλειές, όπως οι συνεργασίες του με τη Lara Fabian, τον Μάριο Φραγκούλη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Ο Γιώργος Περρής θα εμφανιστεί στο πλευρό του Michel Legrand στο Ηρώδειο.

Τι συναισθήματα γεννούν αυτές οι συνεργασίες: «Ανυπομονησία, περηφάνια, στρες, άγχος, πανικό και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά! Είναι ένα μείγμα ευθύνης και χαράς, δέους και τρόμου. Είναι μεγάλη η τιμή για μένα να έχω δουλέψει με τέτοιους ανθρώπους, αλλά και τώρα με τον Michel Legrand. Περιβάλλεσαι από μία τεράστια παλέτα ήχων, αλλά δεν έχεις την ελευθερία να ξεφύγεις ούτε στo παραμικρό. Αναγκαστικά, αυτό απαιτεί άλλη μελέτη, προσήλωση και φυσικά σε ταπεινώνει. Δεν είσαι παρά μία κουκκίδα ενός συνόλου». Ο Γιώργος Περρής γνώρισε από μικρή ηλικία τη γαλλική και την ελληνική κουλτούρα και καθώς εξηγούσε γι' αυτό, ρωτήθηκε για τη μουσική στη χώρα μας: «Η Ελλάδα αναμφίβολα έχει γεννήσει μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες στην Ιστορία του πλανήτη, θα ήθελα όμως να επενδύει στο νέο αίμα. Υπήρξα πολύ τυχερός που μεγάλωσα ανάμεσα στον πολιτισμό των δυο χωρών», λέει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved