Eλένη Καρποντίνη: «Μου λείπει η τηλεόραση»
Showbiz

Eλένη Καρποντίνη: «Μου λείπει η τηλεόραση»

Έμεινε εκτός τηλεόρασης από επιλογή τα τελευταία τρία χρόνια.

Φέτος, όμως, ήταν να επιστρέψει στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη αλλά την μέρα που θα υπέγραφε της ανακοίνωσαν από τον ΣΚΑΪ ότι τελικά θα μείνει εκτός.

H Ελένη Καρποντίνη σε πρόσφατη συνέντευξή της, μιλάει για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν την βλέπουμε κάθε σαββατοκύριακο στο Ohh La La.

«Μου έχουν γίνει προτάσεις. Κάποιες από αυτές δεν με βόλευαν από άποψη ωρών, ενώ σε κάποιες άλλες δεν τα βρήκαμε στα οικονομικά, όπως, για παράδειγμα, σε μια πρόταση που μου είχε γίνει από τον Μένιο Φουρθιώτη για παρουσίαση εκπομπής το Σαββατοκύριακο στο Εpsilon» αποκαλύπτει στο People. Κι ενώ όλοι περίμεναν να τη δουν φέτος στο πλευρό της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή Οoh La La του ΣΚΑΪ, ξαφνικά λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα τα sites γράφουν πως μένει εκτός. «Μου είπαν από το ΣΚΑΙ ότι κόπηκε το budget την ημέρα που θα πήγαινα να υπογράψω. Ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, και καλά έκαναν οι άνθρωποι. Θα προτιμούσα, όμως, να μην είχε ειπωθεί τίποτα για τη συμμετοχή μου και να μην είχε ανακοινωθεί το όνομα μου, διότι θα μπορούσε να είχε βρεθεί κάποια άλλη δουλειά. Για να μην παρεξηγηθώ, με τη Σάσα και τα υπόλοιπα παιδιά έχω υπέροχες σχέσεις. Και ναι, δεν σ' το κρύβω, η τηλεόραση μου λείπει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved