Άκης Πετρετζίκης: «Δεν υπάρχει έλξη για φαγητό στο σπίτι»
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: «Δεν υπάρχει έλξη για φαγητό στο σπίτι»

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι όλη μέρα μέσα στην κουζίνα. 

Δοκιμάζει συνταγές, νέα υλικά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν πάει στο σπίτι του να μην θέλει όχι μόνο να μπει μέσα στην κουζίνα, αλλά να μην βλέπει ούτε φαγητό.

Υπάρχουν παράξενοι άνθρωποι μέσα στη δουλειά σου και όχι στην προσωπική τους ζωή. Που έγκειται η δική σου παραξενιά;

«Πρώτα απ’ όλα η προσωπική ζωή και η επαγγελματική ζωή είναι αλληλένδετες»

Τι σημαίνει αυτό;

«Ένας άνθρωπος που είναι κάπου συγκεκριμένα στην οικογένειά του, είναι το ίδιο συγκεκριμένα και στη δουλειά του. Οι άνθρωποι είμαστε ίδιο, δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε αλλιώς στο σπίτι μας και αλλιώς στη δουλειά μας, αυτό είναι οξύμωρο. Όλες οι παραξενιές μας μας συνοδεύουν γενικά όλη την ημέρα, 24 ώρες το 24ωρο, παντού, σε όλα τα επίπεδα»

Υπάρχουν αναφορές από σεφ μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που λένε ότι φτιάχνουν γλυκά και φαγητά αποκλειστικά για τη δουλειά τους και δεν ασχολούνται καθόλου στο σπίτι τους. Αυτό είναι κάτι που κάνεις κι εσύ στο δικό σου σπίτι;

«Είναι λίγο δύσκολο να μαγειρεύω στο σπίτι, είναι αλήθεια αυτό»

Γιατί δεν σου αρέσει;

«Δεν υπάρχει έλξη για το φαγητό στο σπίτι. Επειδή κάνω αυτή τη δουλειά όλη μέρα, υπάρχει περίπτωση να έχω δοκιμάσει μέσα σε μια μέρα 30 διαφορετικά φαγητά, οπότε επέρχεται ο κορεσμός και στη συνέχεια, όταν γυρίσεις στο σπίτι, το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι να δεις φαγητό»

Θέλεις να σου μαγειρεύουν άλλοι;

«Δεν θέλεις να δεις καν φαγητό» εξήγησε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved