Ρέμος- Μπόσνιακ: Μετά τον γάμο, στη Σύμη για το τάμα
Showbiz

Ρέμος- Μπόσνιακ: Μετά τον γάμο, στη Σύμη για το τάμα

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ άλλαξαν τα σχέδιά τους για το ταξίδι του μέλιτος, αφού τελικά επέλεξαν τα Δωδεκάνησα και όχι τη Μύκονο.

Το ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον λαμπερό του γάμο, αναχώρησε με πολυτελή θαλαμηγό Τούρκου επιχειρηματία με προορισμό τα Δωδεκάνησα και η πρώτη στάση ήταν στη Σύμη.

Ο λόγος;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, η Υβόννη Μπόσνιακ έχει κάνει τάμα στη Μονή του Πανορμίτη. Ο Αντώνης Ρέμος είναι βαθιά θρησκευόμενος και το ίδιο ισχύει και για την Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία το 2013 πήρε την απόφαση να βαφτιστεί χριστιανή Ορθόδοξη όπου πήρε το όνομα Μαρία-Νεφέλη.

Το τάμα της Υβόννης έχει να κάνει με την δεύτερη εγκυμοσύνη της και να πάνε όλα καλά. Η σχεδιάστρια φαίνεται πως διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αλλά το ζευγάρι ακόμα δεν έχει μιλήσει γι’ αυτό το ευχάριστο γεγονός, παρά μόνο στα πολύ κοντινά του πρόσωπα. Όσοι βρέθηκαν στον γάμο παρατήρησαν πως η Υβόννη στην δεξίωση ήταν πολύ προσεκτική, αφού δεν ήπιε παρά μόνο λίγη σαμπάνια, έφαγε ελάχιστα και όταν ήρθε η στιγμή του χορού έκανε προσεκτικές κινήσεις. Πράγματα που μαρτυρούν πως είναι έγκυος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved