«Ξύπναγα κάθε μέρα το πρωί και μου έλεγα στον καθρέφτη:  “Πω πω, τι τέρας που είσαι!”»
Showbiz

«Ξύπναγα κάθε μέρα το πρωί και μου έλεγα στον καθρέφτη: “Πω πω, τι τέρας που είσαι!”»

Ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής μίλησε για τις ανασφάλειές του και πώς τις αντιμετωπίζει. 

Ο Γιώργος Περρής έδωσε μια συνέντευξη που είναι άκρως αποκαλυπτική.

Έχεις άγχος για την ηλικία;

Δεν έχω. Αισθάνομαι πως κάθε χρόνος που περνάει μου παίρνει και ένα επιπλέον βάρος. Έχω λιγότερα απωθημένα και λιγότερη πικρία .Εντάξει, είμαι πολύ νέος ακόμα; 35 χρονών. Παραείμαι μικρός για να πω ότι με αφορά ο χρόνος και-να νιώθω ότι τα χρόνια με βαραίνουν. Απλώς κάποια πράγματα ξεκαθαρίζουν. Τώρα ξέρω πως θέλω οπωσδήποτε να κάνω οικογένεια και παιδιά. Ξέρω πια τι παραχωρήσεις μπορώ να κάνω στην καριέρα μου και ποιες δεν αντέχω. Γίνομαι πιο απαιτητικός. Με προστατεύω περισσότερο. Θέλω τα τελευταία χρόνια να είμαι σε ένα μεγάλο σπίτι, με οικογένεια και καλό φαγητό. Θέλω όσο φτάσω, είτε 75, είτε 85, είτε 95, να είμαι με πλήρη διαύγεια και σωματικά υγιής.

95 χρονών; Έχεις Βάλει μεγάλο όριο. Γιατί;

Ο Michel Legrand είναι 86 και έχει μοναδική ενέργεια, είναι σαν έφηβος. Είδα τη Νανά Μούσχουρη που είναι 84, στο Ηρώδειο πριν από δύο μήνες και ήταν απίστευτη. Νομίζω ότι οι άνθρωποι γερνάμε όταν αφηνόμαστε. Και εγώ δεν σκοπεύω να με αφήσω σε οποιαδήποτε ρουτίνα. Είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά.

Αφού είπες εξωτερικά, θεωρείς ότι είσαι όμορφος.

Δεν νιώθω καθόλου όμορφος. Ξύπναγα κάθε μέρα το πρωί και μου έλεγα στον καθρέφτη: «Πω πω, τι τέρας που είσαι!»! Γι’ αυτό και τώρα αποφάσισα να αλλάξω το σώμα μου. Ήμουν άσχημο παιδί. Καταρχάς είμαι κοντοστούπης. Είμαι με το ζόρι 1,70μ. Δεν θεωρώ ότι είμαι εντυπωσιακό παιδί. Ξέρω ότι δεν θα μπω σε έναν χώρο και θα γυρίσουν όλοι να κοιτάξουν. Δεν είμαι όμορφος, αλλά ξέρω πως έχω τύπο και επενδύω εκεί.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved