Βάσω Καβαλιεράτου: «Ζούμε την εποχή της εικόνας και με τρομάζει που ποντάρουμε τόσα σε αυτή»
Showbiz

Βάσω Καβαλιεράτου: «Ζούμε την εποχή της εικόνας και με τρομάζει που ποντάρουμε τόσα σε αυτή»

Η Βάσω Καβαλιεράτου μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια στο θέατρο.

Αφού ολοκληρωθούν οι «Πνεύμονες», στον ίδιο χώρο, ανεβάζετε τον «Άσχημο».

17 αυτό το έργο δεν μπορώ να σου πω πολλά, γιατί ο Δημήτρης Λάλος δεν μας αφήνει να διαβάσουμε και να ξέρουμε πολλά, θέλει να δουλέψει μ' έναν-διαφορετικό τρόπο. Πρόκειται, επίσης, για ένα σύγχρονο έργο στο οποίο κάνω τρεις ρόλους. Το έργο θίγει τον προβληματισμό της εικόνας. Δηλαδή τι σημαίνει να είναι κανείς Όμορφος ή άσχημος, τι σημαίνει «θέλω να γίνω σαν αυτόν» κ.ά. Με έναν τρόπο περνάει όλη αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα σχετικά με το πόσο εύκολα αλλάζω την εικόνα μου. Ζούμε την εποχή της εικόνας και με τρομάζει το γεγονός ότι ποντάρουμε τόσο πολλά σ' αυτή.

Σίγουρα, όμως, η εμφάνιση παίζει ρόλο.

Σίγουρα! θα ήταν υποκρισία να πούμε ότι ένας όμορφος άνθρωπος δεν. μας κάνει να θέλουμε να είμαστε κοντά του, να τον προτιμήσουμε στη δουλειά, στην παρέα μας ή να τον θέλουμε ερωτικά. Το θέμα είναι πότε ξεφεύγει η ιστορία.

Όσα χρόνια βρίσκεσαι στον καλλιτεχνικό χώρο, έχεις διεκδικήσει πράγματα;

Στη δική μας δουλειά πάντα διεκδικούμε γιατί κάθε έξι μήνες, ουσιαστικά, ψάχνεις για δουλειά. Το καλό είναι ότι από ένα σημείο και μετά κάποιοι άνθρωποι σε γνωρίζουν και σε υπολογίζουν. Μπορώ να σου πω ότι δεν έχω βρεθεί σε σημείο να παίρνω τηλέφωνο και να λέω: «Παιδιά, πάρτε με, χρειάζομαι δουλειά». Όταν, όμως, έμεινα για καιρό εκτός, λόγω παιδιού, ζορίστηκα. Δεν διεκδίκησα, αλλά ήμουν σε ετοιμότητα και έλεγα ότι έχω γυρίσει και να με υπολογίζουν. Τηλεοπτικά θα σ' ενδιέφερε να κάνεις κάτι; Αν είχα μία ενδιαφέρουσα πρόταση, φυσικά και θα το έκανα. Έχουν προκύψει, κατά καιρούς, διάφορα πράγματα, αλλά δεν έχουν προχωρήσει...

Πηγή:Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved