Ελληνίδα τραγουδίστρια περιγράφει το σοκ που έζησε όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση
Showbiz

Ελληνίδα τραγουδίστρια περιγράφει το σοκ που έζησε όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Είναι από τις ανερχόμενες δυνάμεις στον χώρο του τραγουδιού, με σπουδαίες συνεργασίες στο παρελθόν αλλά και με μία πολύ καλή πορεία στον χώρο της υποκριτικής όπου και κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο της.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Γκόλια η οποία το 2010 και μετά από σπουδαίες δουλειές ως ηθοποιός αποφάσισε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της και να ασχοληθεί με το τραγούδι. Η ίδια μιλάει για τις σπουδαίες στιγμές της μέχρι τώρα καριέρας της αλλά και ένα από τα πιο μελανά κομμάτια της, όπως ήταν τη στιγμή που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση.

Κυκλοφόρησε από την Heaven music μία jazz διασκευή του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιού «Γκαρσόνα» που πρώτη ερμήνευσε η Χάρις Αλεξίου. Μίλησέ μας γι’ αυτό…

Αυτό το τραγούδι μου άρεσε πάντα. Ήταν πρόκληση για εμένα ένα κλασσικό χασαποσέρβικο να το αλλάξω και να του δώσω μία τελείως διαφορετική αισθητική με μία πιο jazzy μουσική προσέγγιση.

Έχεις συμμετάσχει σε πολλά ελληνικά σήριαλ, όπως στα «Πενήντα- πενήντα», «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Τα Παιδιά της Νιόβης», «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», «Μια θέση στον ήλιο», ενώ στο παρελθόν είχες και ενεργή θεατρική παρουσία. Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις την υποκριτική το 2010;

Αισθάνθηκα ότι έκλεισε ένας κύκλος. Είχα την ανάγκη να εξερευνήσω έναν νέο κόσμο. Το 2008 με προσέγγισε μία συνθέτρια για να τραγουδήσω στο cd της. Μπήκε το μικρόβιο του τραγουδιού στη ζωή μου. Έτσι αποφάσισα να εγκαταλείψω το θέατρο και να βαδίσω στον καινούργιο δρόμο που καθαρά από συγκυρία ήρθε στη ζωή μου. Η ίδια η ζωή με κατεύθυνε προς τα εκεί.

Υπήρξες ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης;

Ναι. Όταν μου συνέβη για πρώτη φορά προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και όσο μπορούσα πιο ευγενικά να αποφύγω αυτόν τον άνθρωπο και την κατάσταση. Την πρώτη φορά ήταν πάρα πολύ σοκαριστικό επειδή ήμουν πολύ μικρή ηλικιακά. Μόλις είχα τελειώσει τη σχολή του θεάτρου. Ομολογώ πως με μπλόκαρε ψυχολογικά αλλά και στη δουλειά μου, στο να μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα. Με απενεργοποίησε. Με σόκαρε τόσο πολύ που έχασα την ενέργειά μου. Μεγαλώνοντας, επειδή έτυχε να το ξαναζήσω άλλη μία φορά, το αντιμετώπισα τελείως αποστασιοποιημένα.

Συνεργάστηκες με τη Λυδία Κονιόρδου στην τραγωδία « Άλκηστη» του Ευριπίδη παίζοντας στα σημαντικότερα αρχαία θέατρα αλλά και στο Ηρώδειο, που αποτελεί όνειρό ζωής των περισσότερων καλλιτεχνών να βρεθούν στην σκηνή του.

Δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή την εμπειρία στη ζωή μου. Ένιωσα απόλυτο δέος. Όταν πατάς στο Ηρώδειο αισθάνεσαι πώς ενώνεσαι με το Θεό. Είναι πολύ δυνατό το συναίσθημα.

Συνεργάστηκες επίσης με το Γιάννη Μπέζο στα «Σκουπίδια» του Γιάννη Ξανθούλη.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας σπουδαίος ευαίσθητος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Είναι ευγενής και όταν πρέπει αυστηρός. Με σιγουριά μπορώ να σου πω πώς είναι ο πιο δίκαιος άνθρωπος που γνώρισα στη δουλειά.

Με ποιους καλλιτέχνες ονειρεύεσαι από κοινού να βρεθείς επί σκηνής;

Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Τάνια Τσανακλίδου. Τη λατρεύω. Επίσης θαυμάζω απεριόριστα τη Δήμητρα Γαλάνη και ξεχωρίζω την Ελεονόρα Ζουγανέλη και τη Μαρίζα Ρίζου. Μακάρι οι συγκυρίες να τις φέρουν στο δρόμο μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved