Γιώργος Λιανός: Η νέα σύντροφος και οι φήμες για εξώδικο από την πρώην γυναίκα του
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Η νέα σύντροφος και οι φήμες για εξώδικο από την πρώην γυναίκα του

Ο Γιώργος Λιανός διανύει μια έντονη περίοδο επαγγελματικά και προσωπικά και σίγουρα έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει.

Μπορεί στα επαγγελματικά του τα πράγματα να πηγαίνουν καλά, αφού το τηλεοπτικό σόου «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», όπου θα είναι και αυτή τη σεζόν παρουσιαστής, έχει ήδη ξεκινήσει και παράλληλα ο ίδιος συνεχίζει κανονικά την παρουσίαση στα ερτζιανά πρωινού προγράμμαος μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά στην προσωπική του ζωή υπάρχουν πολλά... μποφόρ!

Επειτα από μια σοβαρή κρίση στον επί 8 χρόνια γάμο τους, ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το διαζύγιο τους μπορεί να μην έχει βγει ακόμα αλλά η σχέση τους φαίνεται να βρίσκεται σε αναταραχή. Τα πράγματα φαίνεται να έγιναν λίγο χειρότερα όταν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Secret sites και περιοδικά φιλοξένησαν τρυφερά ενσταντανέ του Γιώργου Λιανού με τη φημολογούμενη
νέα σύντροφο του.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής εμφανίστηκε στον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη με μια ξανθιά καλλονή και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά στιγμιότυπα.

Το γεγονός δεν φαίνεται να άρεσε ιδιαίτερα στην Ανθή Ανδροτσάκη, την οποία οι πληροφορίες, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα θέλουν να στέλνει εξώδικο στον πρώην σύζυγο της. Όπως και να έχει, το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά και σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον τους προτεραιότητα τους θα είναι πάντα αυτά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved