Showbiz

Πάνος Βλάχος: Δείτε τι απάντησε on camera για το Bake off Greece και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Gossip-tv Team

Απίστευτες δηλώσεις έκανε ο Πάνος Βλάχος on camera!

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ο Πάνος Βλάχος παρουσίασε για πρώτη φορά live τα τραγούδια του νέου του άλμπουμ «ΜΕΤΑ», που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά έκανε και δηλώσεις στους ρεπόρτερ με το χιούμορ που τον διακρίνει!
Σε ερώτηση αν ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι ο μουσικός του μέντορας ανέφερε: «Κοιτάξτε να δείτε, η καριέρα του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και έφθασε σε ένα σημείο πάτου θα έλεγα που αναγκάστηκε να τραγουδά και στους δύο δίσκους τους δικούς μου. Ο πάτος δεν του φθάνει και θέλει να φθάσει πιο χαμηλά… Γράφω στίχους μεσημέρι τρεις με πέντε…» είπε με χιούμορ ο Πάνος Βλάχος ο οποίος έκανε τους δημοσιογράφους να γελάσουν!
Και πρόσθεσε: «Ναι ζω στο εξωτερικό, έκανα μία συναυλία, ήρθαν δεκαπέντε άτομα, που δεν είχαν ακούσει ξανά μουσική. Αλήθεια λέω, με έχετε για άνθρωπο να κάνω πλάκα; Είμαι της πλάκας καλλιτέχνης… Αν είπα κάτι που το παρεξηγήσατε, ή κάποια προφορά που παρεξηγήσατε τη στάση μου , θέλω να πω ότι δεν το κάνω ούτε γιατί είμαι πιο έξυπνος ούτε πιο μάγκας αλλά το κάνω γιατί σας αξίζει κάτι καλύτερο, δεν είμαι εγώ αυτό το καλύτερο»!
Τι είπε όμως για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και το Bake of Greece;

Δείτε όλα όσα είπε στην κάμερα του Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved