Βασάλος-Βαλαβάνη:  Η απόφαση για τον γάμο τους, το τατουάζ του Κωνσταντίνου και η οικογένεια
Showbiz

Βασάλος-Βαλαβάνη: Η απόφαση για τον γάμο τους, το τατουάζ του Κωνσταντίνου και η οικογένεια

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει τα πλάνα που έχει η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνος Βασάλος για το κοινό τους μέλλον... 

Σκοπεύουν να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια; Ο Κωνσταντίνος έκανε τελικά τατουάζ όπως και εκείνη; Η γνωστή tv persona απαντά σε όλα...

Εχετε συζητήσει με τον Κωνσταντίνο την πιθανότητα επισημοποίησης της σχέσης σας; Στην προηγούμενη συνέντευξή μας είχες πει ότι ο ένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου.

Είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Θέλουµε και οι δύο να ζήσουµε αυτό που ζούµε τώρα. ∆εν το προγραµµατίζουµε σύντοµα. Περνάµε καλά και δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας να επισηµοποιήσουµε κάτι.

Εσύ σαν Ευρυδίκη θέλεις να κάνεις παιδιά και οικογένεια;

Και εγώ και ο Κωνσταντίνος. ∆εν είναι κάτι που έχουµε αποκλείσει, απλά τη δεδοµένη χρονική στιγµή δεν είναι ο γάµος στα σχέδιά µας. Ο γάµος είναι στα σχέδιά µας, αλλά στα πιο µακρινά. Κοινός µας στόχος, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, είναι να δηµιουργήσουµε κάτι όµορφο.

Ο Κωνσταντίνος έκανε τατουάζ;

Ο Κωνσταντίνος δεν είναι άνθρωπος που θα κάνει πάνω του τατουάζ. Τα δικά µου τα αγαπάει και υποστηρίζει ότι µου πάνε πολύ.

Τι ανακάλυψες πρόσφατα στον Κωνσταντίνο;

Κάθε μέρα ανακαλύπτω πράγματα πάνω του. Αλλωστε, τον έχω ζήσει σε συνθήκες πολύ δύσκολες και κυρίως από τέτοιες συνθήκες μπορείς να καταλάβεις τι εστί ένας άνθρωπος. Ξέρω ποιος είναι ο Κωνσταντίνος. Καθημερινά ανακαλύπτω περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του. Τα στοιχεία που αγαπώ περισσότερο στον σύντροφό μου είναι ο αυθορμητισμός και η ειλικρίνειά του.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved