Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Η τηλεόραση είναι ένα τεράστιο καζάνι, όλοι χωράμε μέσα»
Showbiz

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Η τηλεόραση είναι ένα τεράστιο καζάνι, όλοι χωράμε μέσα»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ανταγωνισμό στην prime time ζώνη και αν το σίριαλ θα καταφέρει να αγαπηθεί από τον κόσμο…

Το ένστικτο και η εμπειρία σας τι σας λένε γι’ αυτό το σίριαλ; Θα καταφέρει να βγει αλώβητο στην prime time ζώνη και να μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών;

«Η πρώτη εβδομάδα είναι ενθαρρυντική. Από τον κόσμο έχω εισπράξει θετικές κριτικές. Μου έχουν στείλει μηνύματα άνθρωποι που -έχω καιρό να τους μιλήσω και μου λένε ότι η σειρά τους αρέσει πολύ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όλοι μας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι μία πολύ καλή δουλειά, την οποία πιστεύουμε πολύ. Εύχομαι και ο κόσμος να την αγαπήσει όσο εμείς».

Ο ανταγωνισμός στην εν λόγω ζώνη, ωστόσο, είναι μεγάλος... Σειρές, ριάλιτι-σόου... Πως βλέπετε τους «αντιπάλους»;

«Η τηλεόραση είναι ένα τεράστιο καζάνι. Ολοι χωράμε μέσα και είναι πολύ σημαντικό που υπάρχουν νέες παραγωγές και ο κόσμος έχει δουλειά. Δεν είναι πάντα σίγουρο ότι το καλό νικάει, όπως συμβαίνει και στη ζωή μας. Είμαι όμως αισιόδοξος ότι αυτή τη σεζόν τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Το γεγονός ότι προβάλλεται καθημερινά θεωρείτε ότι συνήθως ωφελεί;

«Δεν έχω απάντηση σε αυτό, διότι δεν έχω υπάρξει ξανά σε καθημερινή σειρά και δεν είναι και αυτά η δουλειά μου. Αυτά τα γνωρίζουν., καλύτερα οι άνθρωποι που κάνουν τον προγραμματισμό», τονίζει στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved