Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με λυπεί ότι άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ»
Showbiz

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Με λυπεί ότι άνθρωποι που δεν είναι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ»

Για το πώς βλέπει την τηλεόραση των τελευταίων ετών μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη του, σχολίασε παράλληλα πως βλέπει το γεγονός ότι καταξιωμένοι συνάδελφοι του είναι εκτός τηλεόρασης και παίζουν σε σίριαλ κάποιοι που δεν είναι ηθοποιοί.

Ένας άνθρωπος με τη δική σας πείρα πως βλέπει την τηλεόραση των τελευταίων ετών;

«Η τηλεόραση είναι μέρος της ζωής μας και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια περάσαμε δύσκολα σε όλα τα επίπεδα. Η οικονομία πήρε την κάτω βόλτα και οι επιπτώσεις ήταν πάρα πολλές, μιας που η ζωή μας ευτελίστηκε. Είναι λογικό, λοιπόν, αυτό να επηρέασε και την τηλεόραση, αφού τα budgets μειώθηκαν. Είναι όμως αξιέπαινο και συνάμα αισιόδοξο ότι αυτή τη σεζόν τα κανάλια επενδύουν στη μυθοπλασία».

Σας λυπεί το γεγονός ότι ηθοποιοί με ταλέντο και μεγάλη πορεία στο χώρο απουσιάζουν από σειρές, σε αντίθεση με ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί και παίζουν σε σίριαλ;

«Είναι και αυτό μέρος της γενικότερης κατάστασης που ζούμε. Είναι μία πραγματικότητα. Με λυπεί, δεν σας το κρύβω, αλλά εύχομαι τα πράγματα να αλλάξουν και να έρθει η ευημερία που όλοι περιμένουμε και θα αλλάξει άρδην όλο το σκηνικό».

Τελικά, γίνεται αξιολόγηση στη μικρή οθόνη;

«Από ποιους εννοείτε; Από τους τηλεθεατές; Κάποιες φορές προβληματίζομαι, διότι βλέπω ότι επιβραβεύουν «σκουπίδια», την ίδια στιγμή που αξιόλογες παραγωγές δεν χαίρουν καμίας εκτίμησης. Όμως, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εύχομαι να πρυτανεύσει η λογική!», λέει στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved