Aντύπας: «Κάτω από το όνομα του μαγαζιού έμπαινε πάντα ο Αντύπας»
Showbiz

Aντύπας: «Κάτω από το όνομα του μαγαζιού έμπαινε πάντα ο Αντύπας»

Βρίσκεται στο χώρο του τραγουδιού 45 χρόνια.

Ο Αντύπας σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για την επαγγελματική πορεία του και το ρόλο που έπαιξε σε αυτή η «ταμπέλα».

Το καλλιτεχνικό όνομα Αντύπας ποιος σας το έδωσε;

«Το πραγματικό μου όνομα είναι Αντύπας και το επώνυμο Μασλουμίδης. Τότε στη δισκογραφική εταιρία ο Μάτσας μού είπε: «Αντύπα, θα βγεις μόνο με το όνομα. Το επώνυμο το αφήνουμε στην άκρη». Εκείνος, λοιπόν, με βάφτισε στο τραγούδι. Ωστόσο, στον δρόμο με σταματούν και με χαιρετούν: «Γεια σου, Δημητράκη, γεια σου, Γιαννάκη, γεια σου, Γιωργάκη». Ολοι νομίζουν ότι το Αντύπας είναι επώνυμο».

Πόσα χρόνια είστε στο τραγούδι;

«Είμαι 45 χρόνια. Στο τραγούδι έχω να θυμάμαι μόνο καλές στιγμές, παρόλο που υπήρχαν και πολλές δυσκολίες μέχρι να φτάσω να γίνω όνομα. Ωστόσο, θεωρώ ότι οι ισορροπίες που κρατάμε μέσα στην οικογένειά μας έφεραν αυτό το αποτέλεσμα».

Η «ταμπέλα» έπαιξε ρόλο στην πορεία σας;

«Αναμφισβήτητα, εδώ και πολλά χρόνια το όνομά μου έμπαινε πρώτο. Κάτω από το όνομα του μαγαζιού έμπαινε πάντα ο Αντύπας. Δοξάζω τον Θεό, γιατί δούλεψα με όλα τα μεγάλα ονόματα. Και τώρα ήρθε η σειρά των νεότερων που συνεργάζομαι. Μου αρέσει να παίρνω ζωή από τους νέους καλλιτέχνες, όπως μου αρέσει και να τους συμβουλεύω. Δυστυχώς, πολλές ωραίες φωνές χάθηκαν στην πορεία του επαγγέλματος», είπε στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved