Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύπτει πως προέκυψε η κουμπαριά με την Οικονομάκου
Showbiz

Βάσω Λασκαράκη: Αποκαλύπτει πως προέκυψε η κουμπαριά με την Οικονομάκου

Είναι συνάδελφοι μα πάνω απ’ όλα κολλητές φίλες.

Η Βάσω Λασκαράκη και η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίζονται από το 2009 και εννιά χρόνια μετά θα σφραγίσουν τη φιλία τους με κουμπαριά. Η πρωταγωνίστρια του «Το σόι σου», σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πως προέκυψε να βαφτίσει το παιδί της Οικονομάκου, αν γίνεται πρώτη φορά νονά και πως της αρέσει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της.

Πες μου πώς προέκυψε η κουμπαριά με την Αθηνά Οικονομάκου…

«Με την Αθηνά γνωριστήκαμε το 2009. Αρχικά γνωριστήκαμε στο θέατρο και περιστασιακά βρισκόμασταν μέχρι που συναντηθήκαμε στα «Κλεμμένα όνειρα». Εκεί αρχίσαμε πια να κάνουμε πολλή παρέα. Έμεινα έγκυος και τότε μου πρότεινε να βαφτίσει την Εύα. Όμως εμείς είχαμε ήδη προτείνει στους νονούς της μικρής να τη βαφτίσουν. Κάναμε πλάκα λοιπόν και μου έλεγε «το επόμενο θα το βαφτίσω εγώ». Η Αθηνά ήταν ο πρώτος άνθρωπος στη δουλειά που έμαθε πως είμαι έγκυος. Όταν εκείνη έμεινε έγκυος, μαζί με τη Νικόλ Παναγιώτου και την Εύη Πρεβενά της προτείναμε, όπως και στον Φίλιππο, να της βαφτίσουμε το παιδί. Έγινε λίγο και «με το έτσι θέλω». Τους είπαμε “θα το βαφτίσουμε εμείς”».

Η πρώτη φορά που γίνεσαι νονά;

«Οχι, η τρίτη, και είμαι πολύ χαρούμενη».

Όταν έχεις ελεύθερο χρόνο αποκλειστικά και μόνο για σένα, τι σου αρέσει να κάνεις;

«Δεν υπάρχει αυτό που λες. Αν είχα θα ήθελα πολύ να χαλαρώσω με τον καφέ μου και ένα βιβλίο για δύο-τρεις ώρες», λέει στο TV EΘΝΟΣ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved