Μυρτώ Αλικάκη: «Θα ήταν ψέμα να πω ότι με κυνηγούν οι παπαράτσι»
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: «Θα ήταν ψέμα να πω ότι με κυνηγούν οι παπαράτσι»

Είναι από τις επώνυμες γυναίκες που έχουν καταφέρει να διατηρήσουν πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Η Μυρτώ Αλικάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τη σχέση της με τα media αλλά και για το αν την έχουν κυνηγήσει ποτέ παπαράτσι.

Σε έχουν κυνηγήσει ποτέ παπαράτσι;
«Θα ήταν ψέμα να πω ότι με κυνηγούν οι παπαράτσι. Από τα πρώτα μου χρόνια σε αυτή τη δουλειά δήλωσα με τη συμπεριφορά μου ποια είμαι και τι θέλω. Ολο αυτό το διάστημα που είμαι στον χώρο μπορώ να θυμηθώ δύο φορές που με φωτογράφισαν σε παραλία στην Κρήτη. Δεν θα σε ακολουθήσει ο φωτογράφος στην ερημιά του Θεού. Αν τώρα πας το καλοκαίρι στη Μύκονο, είναι αστείο να φαντάζεσαι ότι δεν θα σε πάρουν χαμπάρι οι φωτογράφοι. Αλλά σε αυτό το νησί πήγα μια φορά όταν ήμουν 14 ετών, είχα μείνει στο σπίτι μιας παιδικής μου φίλης και από τότε δεν ξαναπήγα ποτέ»

Πώς κατάφερες να κρατήσεις τον γάμο σου με τον Πέτρο Λαγούτη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;
«Είναι αυτό που σου έλεγα προηγουμένως. Παρόλο που δεν είχαμε ανακοινώσει την ημερομηνία που θα παντρευόμασταν, κάποιοι φωτογράφοι το είχαν μάθει και μας περίμεναν έξω από την εκκλησία. Τότε ο Πέτρος πολύ ευγενικά τους είπε ότι προτιμάμε αυτή η στιγμή να παραμείνει ιδιωτική, εκείνοι το σεβάστηκαν κι έφυγαν», λέει η ηθοποιός στη Νέα Σελίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved