Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν έχουμε βρει ακόμα όνομα για το μικρό»
Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν έχουμε βρει ακόμα όνομα για το μικρό»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι από τα ζευγάρια που δεν ακολουθούν τις παραδόσεις.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής-ηθοποιός σε συνέντευξή του, δε θα δώσουν στο γιο τους κάποιο όνομα των παππούδων και ξεκαθαρίζει επίσης ότι δεν θα του δώσουν ούτε το όνομα του αδερφού του που έχει «χάσει», όπως έχει γραφτεί.

-Πως θα τον ονομάσετε;
«Δεν τον έχουμε βαφτίσει ακόμα και είναι κάτι που έχουμε αμελήσει παραδειγματικά. Δεν έχουμε σκεφτεί τίποτα ακόμα, θέλαμε να γίνει η βάφτιση το Σεπτέμβριο, αλλά επειδή δεν είχαμε βρει όνομα... έμεινε πίσω».

-Δεν έχετε βρει ακόμα όνομα; Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πάρει κάποιο από εκείνα των παππούδων του, όπως συμβαίνει παραδοσιακά;
«Δεν ξέρω ακόμα. Μπορεί να κάνουμε τη βάφτιση τον χειμώνα, από το να περιμένουμε να γίνει το παιδί 2 χρονών, γιατί όχι;».

-Υπάρχει η πληροφορία ότι το μωρό θα πάρε το όνομα του αδελφού σου, τον οποίο έχεις «χάσει».
«Όχι δεν μας έχει περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό. Δεν έχουμε βρει ακόμα όνομα για το μικρό. Διαβάζω κατά καιρούς περίεργα πράγματα, που δεν αληθεύουν, όπως πρόσφατα διάβασα ότι είχα κάποιο πρόβλημα με πέτρες στα νεφρά κι έκανα επέμβαση. Το να πάρει το όνομα του αδελφού μου δεν μας έχει περάσει από το μυαλό και δεν είναι από τις επιλογές που θα θέλαμε, δεν είναι στη σκέψη μας, δεν θα θέλαμε να συνδυάσουμε κάτι τέτοιο με το όνομα του».

-Τον παίρνεις και στα καμαρίνια;
«Πέρυσι, από βρέφος που ήταν, είχε έρθει πάρα πολλές φορές στο παιδικό έργο και παρακολουθούσε. Τώρα θα «μοιράζεται» στα καμαρίνια μας... πότε στης μαμάς του και πότε στου μπαμπά του», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved