Στηρίζει Τσιντικίδου και τα βάζει με Μικρούτσικο: «Κάποιοι έχουν πάθει αμνησία στο τι έλεγαν τότε…»

Στηρίζει Τσιντικίδου και τα βάζει με Μικρούτσικο: «Κάποιοι έχουν πάθει αμνησία στο τι έλεγαν τότε…»

«Φουντώνει» η κόντρα ανάμεσα σε Μαρίνα Τσιντικίδου και Ανδρέα Μικρούτσικο μετά τις δηλώσεις του μοντέλου περί bullying που δεχόταν από τον παρουσιαστή όταν συνεργαζόντουσαν.

Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω facebook: «Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο!Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε». Με τη Σοφία Βόσσου να τον υπερασπίζεται ξεσπώντας με σχόλιό της: «Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια το ξέρεις πάρα πολύ καλά ειδικά εσύ και εγώ γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα ότι ουσιαστικά η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομα σου ντροπή της ντροπή όμως».

Με τη Μαρίνα Τσιντικίδου να απαντάει με τη σειρά της: Είναι γελοίο την εποχή των social media να λένε κάποιοι ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών για να έχω δημοσιότητα… ποτέ δεν «πούλησα» προσωπικές στιγμές, ποτέ δεν συμμετείχα σε δημόσιες κόντρες, ποτέ δεν τηλεφώνησα σε δημοσιογράφο, αντιθέτως έχω κακές σχέσεις επειδή σε πολλές περιπτώσεις δεν απαντώ. Δεν έχω καν instagram. Μάλλον κάποιοι άλλοι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα κάνοντας χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τους ίδιους. Ρωτήθηκα, 25 χρόνια μετά και είπα την αλήθεια μου –σ’όποιον αρέσει».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος στήριξε το μοντέλο κι έγραψε σχόλιο: «Έτσι ακριβώς Μαρίνα! Κάποιοι έχουν πάθει… αμνησία στο τι έλεγαν τότε.. ή ηθελημένη αμνησία…! Για να μην πω περισσότερα… Ευτυχώς γι’ αυτούς δεν υπάρχουν οι εκπομπές στο YouTube, διαφορετικά θα γέλαγε κάθε πικραμένος με την επιλεκτική… άνοιαμνησιά τους».

GALLERY