Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Να έχεις δουλέψει μια ολόκληρη ζωή και να σου πετσοκόβουν τη σύνταξη...»
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Να έχεις δουλέψει μια ολόκληρη ζωή και να σου πετσοκόβουν τη σύνταξη...»

Η Μίρκα Παπακωνσαντίνου πρωταγωνιστεί σε θέατρο και τηλεόραση, όμως βλέπει τι γίνεται γύρω της και μιλάει για τη σκληρή εποχή που ζούμε... 

Διαβάστε παρακάτω τι είπε...

Υπάρχει φέτος μια στροφή στη μυθοπλασία.

Στροφή μετά την... αποστροφή! Τα κανάλια τής είχαν γυρίσει την πλάτη για καιρό, είδαν όμως πόση ανάγκη την έχουν, άφησαν στην άκρη τις μόδες των πολλών ριάλιτι και σόου και ναι, στράφηκαν πάλι σε αυτή. Το θεωρώ πολύ καλό βήμα, σε μια τηλεόραση που ψάχνει την ταυτότητα που έχει απολέσει.

Είναι μια άγρια εποχή αυτή που ζούμε;

Πολύ άγρια... Μια εποχή που απαξιώνονται όσο ποτέ οι συνταξιούχοι κοίτα πού τους έχουν οδηγήσει, να μετρούν τα ευρώ και να μη φτάνουν. Να έχεις δουλέψει μια ολόκληρη ζωή και να σου πετσοκόβουν τη σύνταξη... Από την άλλη, ποιος δεν λυγίζει μπροστά στην εφορία; Εργάζεσαι σκληρά και έρχεται και σου λέει: θα σου κρατήσω πάνω από τα μισά. Και το κάνει. Και βρίσκεσαι σε απόγνωση!

Το θέατρο είναι μια παρηγοριά;

Το θέατρο προσφέρει μεγάλη παρηγοριά σε όλες τις εποχές κυρίως, δε, τις τόσο άγριες. Το θέατρο είναι μαγικό και «μαλακώνει» τη σκληρότητα που βιώνουμε καθημερινά.

Κι εσύ, ως μάγισσα Αττάρτη, βάζεις τα δυνατά σου για τα καλύτερα μαγικά, έτσι;

Ο,τι μπορώ κάνω κι εγώ ως Αττάρτη και όλοι οι συντελεστές της δυνατής αυτής παραγωγής των Θεατρικών Σκηνών. Κάνω... μαγικά στη σκηνή.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved