«Θα έγραφα για την Πάολα. Εχω ένα τραγούδι για τον πατέρα της»
Showbiz

«Θα έγραφα για την Πάολα. Εχω ένα τραγούδι για τον πατέρα της»

Για την σχέση της με τον Τόλη Βοσκόπουλο μίλησε η Σάσα Μανέττα.

Η στιχουργός, συγγραφέας και ζωγράφος, σχολίασε επίσης αν διατηρεί φιλίες στο χώρο και σε ποιον τραγουδιστή θα έδινε με ευχαρίστηση κάποιο τραγούδι της.

Διατηρείτε φιλίες από τον χώρο;
«Με τον Μίκη Θεοδωράκη και την κόρη του. Μεγάλες στιγμές έχω ζήσει με τον Μίκη. Ενα βράδυ στο Φεστιβάλ Ιθάκης, το οποίο οργάνωνα και παρουσίαζα, την ώρα που του έδειχνα τη σκαλέτα, τον πλησίασε μια νεαρή δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» φορώντας μαγιό και μπουρνούζι και, αφού του έκανε τα γλυκά μάτια, μου άρπαξε τα χαρτιά από το χέρι ισχυριζόμενη πως είναι του κόμματος και θα παρουσίαζε εκείνη τη βραδιά. Της τα αρπάζω πίσω και της λέω: «Εσύ του κόμματος, αλλά εγώ είμαι ο κόμματος!»

Ο Κώστας Χατζής ερμήνευσε το πρώτο τραγούδι σας.
“Γραμμένες σκέψεις σε ένα χαρτάκι ήταν που έπεσαν τυχαία στα χέρια του μάνατζερ της Μαρινέλλας. Τις μελοποίησε και το εμπιστεύτηκε στον Κώστα Χατζή, που με έβαλε στον χάρτη χωρίς να το ξέρω».

Ακολούθησαν τεράστιες επιτυχίες σας από τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου.
«Από τραγουδιστές κρατάω επαφή μόνο με τον Τάκη Αντωνιάδη, γιατί η αχαριστία βασιλεύει».

Δηλαδή;
«Θα σας το πω με παράδειγμα. Ο Γιάννης Πουλόπουλος ερμήνευσε το 1981 το «Φίλε, έλα απόψε που πονάω», που έγινε μεγάλο σουξέ. Θυμάστε κανένα άλλο από τη νεότερη δισκογραφία του;».

Αδυναμία σας ήταν ο Τόλης Βοσκόπουλος...
«Δεν συνεργαστήκαμε ποτέ, αλλά αγαπιόμασταν πολύ. Υπήρξε κάτι μεταξύ μας, αλλά δεν κράτησε πολύ, γιατί ήθελε να με ξενυχτάει κι εγώ βαριόμουν».

Σε ποιον τραγουδιστή θα δίνατε με ευχαρίστηση τραγούδι σας;
«Στην Πάολα. Εχω ένα τραγούδι για τον πατέρα της», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved