Showbiz

Αφροδίτη Λιάντου: Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, εκτός από πολύ όμορφη είναι και πολύ ερωτευμένη!

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της διανύει η πανέμορφη κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, αφού -εκτός από το γεγονός ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της CD single με τον τίτλο «Why», με το οποίο ήδη έχει αρχίσει να κερδίζει το κοινό, είναι και πολύ ερωτευμένη.

Ο γοητευτικός νέος που της έχει κλέψει την καρδιά ακούει στο όνομα Ολιβέρ Ριόν, είναι γαλλικής καταγωγής και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στην πατρίδα του και το Λονδίνο, όπου και έχει εγκατασταθεί για δεύτερη χρονιά η Αφροδίτη. Η μόλις 19 ετών Αφροδίτη, την οποία η ηθοποιός απέκτησε με τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Λιάντο, κατάλαβε από πολύ μικρή πως ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι και έτσι πέρυσι, όταν ολοκλήρωσε το λύκειο, έφυγε για σπουδές στη βρετανική πρωτεύουσα. Φυσικά και δεν περίμενε ότι εκεί θα συναντούσε έναν μεγάλο έρωτα σαν αυτόν που νιώθει για τον Ολιβέρ.

Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι μουσικός παραγωγός και ασχολείται κυρίως με τα remixes τραγουδιών, ενώ έχει συνεργαστεί ήδη με μερικές από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες του κόσμου. Είναι επίσης dj και συχνά παίζει μουσική σε μεγάλα φεστιβάλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκαν στο Λονδίνο, όπου σπουδάζει σύνθεση, μουσική και τραγούδι η Αφροδίτη, η οποία διανύει τη δεύτερη χρονιά σπουδών της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Το καλοκαίρι που πέρασε η πανέμορφη Αφροδίτη ήρθε στην Ελλάδα για να δει τους γονείς της, αλλά και για να κάνει ολιγοήμερες διακοπές. Μαζί της ήταν και ο Ολιβέρ, ο οποίος ενθουσιάστηκε από τις ομορφιές της χώρας μας. Επισκέφθηκαν τις Σπέτσες και ο Ολιβέρ «βομβάρδισε» τους χιλιάδες followers του στα social media με φωτογραφικά στιγμιότυπα. Οι δυο τους ταξίδεψαν επίσης στη Γαλλική Ριβιέρα και στο Σεν Τροπέ, όπου έκαναν ιστιοπλοΐα ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά, χωρίς καμία διάθεση να κρύψουν τον παράφορο έρωτά τους. Οπως έχει αποκαλύψει η μητέρα της, η Αφροδίτη από πολύ μικρή ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική και ήταν δική της απόφαση να σπουδάσει στο εξωτερικό.

Μάλιστα, όταν είχε έρθει η ώρα να την αποχωριστεί, δεν ήταν και η καλύτερη στιγμή της ζωής της, αφού έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της. «Τώρα καταλαβαίνω τη μαμά μου, όταν είχα φύγει για σπουδές στην Αμερική», είχε δηλώσει στη Realnews η ηθοποιός τον πρώτο καιρό του αποχωρισμού της από την όμορφη Αφροδίτη της και συνέχισε: «Ευτυχώς, το κοριτσάκι μου πήγε πιο κοντά κι έτσι βρίσκουμε περισσότερες ευκαιρίες και πετάμε η μια κοντά στην άλλη... Είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου η κόρη μου. Προσπαθώ να μην… πέφτω πάνω της, να μην την καπελώνω, να μην την ελέγχω κι έχω να σου πω ότι τα καταφέρνω μια χαρά. Εχω την αγωνία της που δεν είναι πια κοντά μου, αλλά κατανοώ απόλυτα την ανάγκη της να ανοίξει τα φτερά της και να βάλει τα στοιχήματά της, όπως είχα κάνει κι εγώ».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved