Λίλα Κουντουριώτη: «Στο τελείως ψυχαγωγικό κομμάτι νιώθω λίγο άβολα, γιατί…»
Showbiz

Λίλα Κουντουριώτη: «Στο τελείως ψυχαγωγικό κομμάτι νιώθω λίγο άβολα, γιατί…»

Από άνκοργουμαν στο Alter βρέθηκε να παρουσιάζει εκπομπές για το ποδόσφαιρο. Σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό.

Η Λίλα Κουντουργιώτη σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το αν θα μπορούσε να πειραματιστεί σε ένα άλλο είδος εκπομπής αφού πλέον η ζωή της είναι μέσα στα γήπεδα.

Θα επέλεγες να πας σε ένα άλλο είδος τηλεόρασης που θα ήταν πιο απαιτητικό για σένα;

«Έχω αγαπήσει τα αθλητικά και είμαι «σχεσάκιας» - ακόμη και στη δουλειά δεν κοιτάζω δεξιά κι αριστερά. Πίστευα πως αγαπούσα την ενημέρωση, αλλά ήμουν πολύ σοβαρή και στιλιζαρισμένη, ενώ στα αθλητικά έχω βρει τον τηλεοπτικό εαυτό μου. Είναι ό,τι πιο κοντά σε μένα».

Η κουμπάρα σου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δεν σου έκανε ποτέ πρόταση, για παράδειγμα;

«Δεν θα σου πω ψέματα, κάποια στιγμή είχα κάνει μια σχετική συζήτηση για να κάνω μια μετάβαση τέτοιου τύπου. 'Οχι πρόταση, μια διερευνητική επαφή. Έχω πάει ως καλεσμένη σε τέτοιες εκπομπές και ένιωθα ότι δεν θα ήμουν ο εαυτός μου. Στο τελείως ψυχαγωγικό κομμάτι νιώθω και λίγο άβολα. Ισως να απαιτείται περισσότερο τσαχπινιά, σκέρτσο και νάζι, που εγώ δεν μπορώ να βγάλω. Αυτή την αίσθηση έχω. Πλέον, δεν μπορώ να με φανταστώ εκτός αθλητικών».

Φαίνεται πάντως ότι έχεις και μια έντονη αγορίστικη πλευρά...

«Ναι, είναι γεγονός.'Οταν ήμουν μικρή, ήμουν και λίγο αγοράκι. Επαιζα πολύ με τα αγοράκια, ήμουν καπετάν φασαρίας, το παιδί που ο μπαμπάς το πάει στο γήπεδο, είχα άντρες φίλους, σε οτιδήποτε είχε να κάνει με αθλητισμό ήμουν πάντα μέσα» είπε στο people

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved