Κούρκουλος: «Ήμουν γνωστός χωρίς να έχω κάνει κάτι στη ζωή μου επειδή ήμουν γιος κάποιου»
Showbiz

Κούρκουλος: «Ήμουν γνωστός χωρίς να έχω κάνει κάτι στη ζωή μου επειδή ήμουν γιος κάποιου»

Ο Άλκις Κούρκουλος ασχολήθηκε τυχαία με την υποκριτική. 

Στόχος του ήταν να χαράξει τον δικό του δρόμο και όχι ν' ακολουθήσει εκείνον του πατέρα του. Ωστόσο, δεν μπορούσε ν' αποφύγει το γεγονός ότι όλοι τον συνέδεαν με τον πατέρα του. Κάτι που προσπάθησε ν' αλλάξει.

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Να παίζω στο θέατρο. Από αυτό ζω, αυτό με ενδιαφέρει και αυτό θέλω να κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Το άλλο δεν το καταλαβαίνω. Γιατί πρέπει να ξέρουν όλοι πού πήγα να φάω, ποια είναι η σχέση μου και πόσες φορές κατούρησα τη μέρα; Και δεν μιλάω μόνο για μένα. Γράφουν για τον οποιονδήποτε: "Τον είδαμε στο τάδε bar, με την τάδε γκόμενα" Και μπορεί να μην ήσουν καν σε αυτό το bar, αλλά θα γραφτεί γιατί κάποιος θέλει να γεμίσει τη στήλη του. Εγώ δεν έγινα ηθοποιός για να είμαι γνωστός ή για να μοιράζω συνεντεύξεις. Δυστυχώς, ήμουν γνωστός από πολύ νωρίς και χωρίς να έχω κάνει ακόμα τίποτα στη ζωή μου -μα τίποτα απολύτως- απλώς και μόνο επειδή ήμουν ο γιος κάποιου. Βγήκα ύστερα στο θέατρο και ήμουν "ο γιος του τάδε" Και αυτή είναι η αλήθεια» είπε στο Down Town και συνέχισε:

«Δεν ξέρω πότε σταμάτησα να είμαι "ο γιος του Κούρκουλου" ξέρω ότι από την αρχή προσπάθησα να χαράξω τον δικό μου δρόμο. Φέτος, κλείνω 30 χρόνια στο θέατρο. Δεν είχα όνειρο να γίνω ηθοποιός. Πρώτα μπήκα στη Σχολή Σταυράκου, που σπούδασα Διεύθυνση Φωτογραφίας και μετά πήγα στη Σχολή του Εθνικού. Όταν το ανακοίνωσα στους γονείς μου μου είπαν: "Κάνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου" Υπάρχουν φορές που κουράζομαι. Αλλά, όταν σκέφτομαι τον Κώστα Βουτσά να παίζει ακόμα, κλείνω το στόμα μου και λέω: "Δεν μπορείς να κουράζεσαι εσύ, απαγορεύεται" Δεν ξέρω αν είμαι καλός ηθοποιός. Ξέρω ότι προσπαθώ να βελτιώνομαι ως ηθοποιός. Θέλω να είμαι προσγειωμένος. Είναι πολύ εύκολο να πάρουν τα μυαλά σου αέρα και να νομίσεις ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στις αρχές ή στη μεγάλη επιτυχία. Συμβαίνει και μετά. Έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. Μη με ρωτήσεις, δεν θα σου δώσω ούτε ένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved