Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μιλάει για το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία μαζί με την κόρη της!
Showbiz

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μιλάει για το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία μαζί με την κόρη της!

Ερωτευµένη σύζυγος, νέα µητέρα ενός γλυκύτατου κοριτσιού και άρτι αφιχθείσα από το ταξίδι του μέλιτος!

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν ήθελε τίποτε άλλο από τη ζωή της για να νιώθει πραγµατικά ευτυχισµένη, στο πλευρό του επιχειρηµατία στον χώρο του real estate και των επενδύσεων Άρη Γούτου. Το ερωτευµένο ζευγάρι, λόγω της εγκυµοσύνης της παρουσιάστριας, δεν είχε καταφέρει να κάνει το ταξίδι του µέλιτος, λίγο µετά τον πολιτικό του γάµο, που έγινε στα µέσα Απριλίου στο δηµαρχείο Βούλας.

Τρεις µήνες αργότερα, ήρθε στον κόσµο το κοριτσάκι τους και, όπως ήταν φυσικό, έπρεπε πρώτα να περάσει ένα εύλογο διάστηµα ώστε να µπορεί η µικρούλα να ταξιδέψει µαζί τους, καθώς η ευτυχισµένη µαµά Φλορίντα δεν κάνει βήµα χωρίς εκείνη. Και κάπως έτσι η οικογένεια Γούτου έκανε το πρώτο της ταξίδι, το οποίο θα θυµάται για πάντα! «Πήγαµε οι τρεις µας στο Μπορντό και στο Παρίσι, στη Γαλλία. Κάναµε βόλτες και περάσαµε υπέροχα. Ηταν φανταστικά. Ηταν το πρώτο µας οικογενειακό ταξίδι. Ηταν αδιαπραγµάτευτο ότι η µπέµπα θα ερχόταν µαζί µας. ∆εν µπορώ να την αφήνω λεπτό. Ο καιρός µάς βοήθησε πάρα πολύ και όλα πήγαν υπέροχα. Καλύτερα δεν γινόταν» είπε η όμορφη παρουσιάστρια στη Realnews.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, εδώ και τρεις µήνες που έγινε µανούλα, διαπιστώνει καθηµερινά πως η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά. «Αλλαξαν η καθηµερινότητά µου και οι προτεραιότητές µου», εξοµολογείται η ίδια και συνεχίζει: «Ο ερχοµός του παιδιού αλλάζει τα πάντα, ακόµη και τη σχέση σου µε τον άντρα σου. Τον αγαπάω 1.000 φορές περισσότερο. Οσο βλέπω πόσο περιποιητικός είναι µε τη µικρή, αλλά και τον τρόπο που τη φροντίζει, τόσο περισσότερο τον ερωτεύοµαι».

Η παρουσιάστρια τη φετινή σεζόν απέχει από τις επαγγελµατικές υποχρεώσεις της, καθώς έχει αφιερωθεί στη φροντίδα της κόρης της. Ωστόσο, παραδέχεται ότι της λείπει πολύ η δουλειά της: «Μου έχει λείψει η δουλειά σε µεγάλο βαθµό. Ξαφνικά, εκεί που έχεις µια έντονη καθηµερινότητα, ασχολείσαι µε εντελώς διαφορετικά πράγµατα. Θέλω, µόλις µεγαλώσει λιγάκι, να ξαναδουλέψω».

Οσο για το τι θα ήθελε ιδανικά να κάνει στην τηλεόραση, η ίδια εξηγεί: «Πέρασα φανταστικά στο “Happy Day”. Οπότε, θα ήθελα να ξαναβρεθώ τηλεοπτικά µε µια όµορφη παρέα. Θα µε ενδιέφερε πολύ να έχω µια στήλη που να αφορά τη σύγχρονη γυναίκα και το πώς καταφέρνει να µεγαλώνει παιδιά, να δουλεύει και να ανταποκρίνεται στα πάντα. Επίσης, θα µου άρεσε να κάνω κάτι σχετικό µε τη µαγειρική, την οποία λατρεύω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved