Η dolce vita της Κωνσταντίνας Κομμάτα: Τα γενέθλια, οι φήμες εγκυμοσύνης και η ζωή με τον Σαμαρά
Showbiz

Η dolce vita της Κωνσταντίνας Κομμάτα: Τα γενέθλια, οι φήμες εγκυμοσύνης και η ζωή με τον Σαμαρά

Mόλις γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της και, παρά το γεγονός ότι µία από τις ευχές της για το µέλλον είναι να ζήσει το θαύµα της µητρότητας, η Κωνσαταντίνα Κομμάτα δεν είναι έγκυος, όπως είχε αρχίσει να κυκλοφορεί τις τελευταίες ηµέρες.

Περνάει υπέροχα, είναι ευτυχισµένη στο πλευρό του συντρόφου της Γιώργου Σαμαρά, µε τον οποίο πήρε την απόφαση να εγκατασταθούν στην Κρήτη, όµως δεν περιµένει παιδί όπως κάποιοι άφησαν να διαρρεύσει τελευταίως.

Η αλήθεια είναι πως το timeline της Κωνσταντίνας Κοµµάτα στο Instagram ήταν αρκετά... δραστήριο τις τελευταίες ηµέρες, µε την ίδια να ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες της καθώς απολάµβανε µε λαχτάρα ένα παγωτό ή κάποιο γλυκό. Κάποιοι υπέθεσαν, λοιπόν, πως αυτές οι λιγούρες ήταν κάπως... ύποπτες για µια γυναίκα που προσέχει τόσο πολύ τη διατροφή της, καθώς θέλει να παραµένει πάντα αδύνατη και fit. Κάπως έτσι άρχισε να κυκλοφορεί η φήµη περί πιθανής εγκυµοσύνης, η οποία όµως δεν υφίσταται, όπως αποκαλύπτει άνθρωπος από το πολύ στενό περιβάλλον της ηθοποιού.

«Η Κωνσταντίνα θέλει πάρα πολύ κάποια στιγµή στο µέλλον να γίνει µανούλα, όµως τώρα δεν είναι έγκυος. Αλλωστε, έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή της και έχει θέσει κάποιους στόχους. Μπορεί ένας από αυτούς να είναι και η δηµιουργία οικογένειας, όµως όχι τώρα, που θέλει να κάνει τόσα πολλά», αποκαλύπτει στη Realnews το συγκεκριµένο πρόσωπο.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και σχεδόν δύο χρόνια είναι αχώριστη µε τον σύντροφό της, για χάρη του οποίου έχει πλέον εγκατασταθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, µετά και την απόφαση του Γιώργου Σαµαρά να ασχοληθεί µε τη διοίκηση της οµάδας του ΟΦΗ. Είναι ευτυχισµένοι εκεί, απολαµβάνουν τον έρωτά τους, έχουν γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόµενο γάµου, όπως πρώτη αποκάλυψε, αλλά θέλουν να αφήσουν κάθε ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή τους, ακόµα και ένα παιδί, να έρθει µε τη σειρά της.

Μέχρι να έρθουν τέτοιες όµορφες στιγµές για το ευτυχισµένο ζευγάρι, οι δυο τους απολαµβάνουν τον έρωτά τους, ενώ πρόσφατα, µε αφορµή τα 26α γενέθλι ά της, η Κατερίνα ανέβασε µία πολύ όµορφη φωτογραφία µε την τούρτα της στο Instagram, δείχνοντας πραγµατικά χαρούµενη για όλα όσα ζει, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της. Λίγες ηµέρες νωρίτερα, το ζευγάρι είχε βρεθεί µαζί στις θέσεις των επισήµων στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στο Ηράκλειο Κρήτης για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυµπιακός-ΟΦΗ για τη Σούπερ Λίγκα. Ηταν µία από τις σπάνιες κοινές δηµόσιες εµφανίσεις τους, µιας και έχουν αποφασίσει να κρατούν, όσο µπορούν, την ευτυχία τους µακριά από τους φωτογραφικούς φακούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved