Τόνι Σφήνος: «Στην αρχή έλεγαν “είναι καραγκιόζης”»
Showbiz

Τόνι Σφήνος: «Στην αρχή έλεγαν “είναι καραγκιόζης”»

Αστείρευτη πηγή χιούμορ και έμπνευσης ο Τόνι Σφήνος δεν σταματάει να το…γλεντάει σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Δεν διστάζει να κάνει δουλειές του σπιτιού ενώ δεν κρύβει ότι πιστεύει στο μάτι και το… πολεμάει μαζί με τη γιαγιά του!

-Ποια δουλειά σου αρέσει να κάνεις στο σπίτι;
«Μου αρέσει πάρα πολύ η σκούπα, όχι η ηλεκτρική, η κανονική, όπως και το σφουγγάρισμα, ενώ δεν μου αρέσει το σίδερο, δεν μπορώ να σιδερώσω»

-Αλλάζεις το γιο σου, συμμετέχει στην καθημερινή φροντίδα του;
«Κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού, ό,τι απαιτεί το σπίτι».

Ποιο είναι το καλύτερο σχόλιο που έχεις δεχθεί μέχρι σήμερα;
«Ο ταξιτζής που μου έφερε κάτι ρούχα πρόσφατα στο μαγαζί, μου είπε: «Δεν σε ήξερα, αλλά με κέρδισε σ' εσένα η ατάκα που είπες στην τηλεόραση... ότι χάλασες μια τέντα για να φτιάξεις ένα πουκάμισο». Δεν μπορεΐ3 να «πιάσεις» πουθενά τον κόσμο. Το χειρότερο σχόλιο που μου έκαναν είναι ότι είμαι «νούμερο», στην αρχή έλεγαν: “Είναι καραγκιόζη”».

-Παίζεις και σε ταινία;
«Στις 25 Δεκεμβρίου θα βγει στους κινηματογράφοι η ταινία «Μπάτσελορ 3», παίζω κι εγώ εκεί, όπως και στην προηγούμενη, που είχα συμμετοχή. Στη Θεσσαλονίκη θα πάμε μετά τις γιορτές»

-Στη Θεσσαλονίκη τι σου λένε;
«Η Θεσσαλονίκη έχει ευρηματικό κοινό, δεν πάνε καλά εκεί πάνω, είναι άλλος κόσμος. Μπορεί φεύγοντας από το μαγαζί να σε πάρουνε να σε πάνε σπίτι τους, να ξυπνήσεις το πρωί, να σου μαγειρέψουν, να κοιμηθείς εκεί, μαζί τους».

-Το έχεις κάνει αυτό που μου λες;

«Ναι, το έχω κάνει, στις αρχές, αλλά μετά κουράστηκα. Έμενα επάνω, με έπαιρναν στα σπίτια οι οικογένειες, φίλοι, «κάτσε εδώ να σου μαγειρέψουμε και μετά θα φύγεις».

-Κι εσύ καθόσουν;
«Καθόμουν, τι να κάνω, να τους χαλάσω χατίρι; Τον πρώτο χρόνο το έκανα αρκετές φορές. Μετά κουράστηκα, φτάνει. Έπαιρνα μαζί μου κουβέρτες και σεντόνια. Ωραίες εποχές, το 2012-2013».

-Είσαι προληπτικός;
«Είμαι προληπτικός, το έχω αυτό λιγάκι. Πιστεύω στο «μάτι» και τηλεφωνώ στη γιαγιά μου να με ξεματιάσει. Στο χωριό μου λένε ότι αν κάτω βλέπεις μικρό ανεμοστρόβιλο, κάτι κακό θα γίνει. Όταν περπατάω στο δρόμο και δω φυλλαράκια να γυρνάνε γύρω-γύρω, με μικρό ανεμοστρόβιλο, το θυμάμαι πάντα και λέω ότι κάτι κακό θα γίνει. Είναι σημάδι και προσέχω να μη γίνει», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved