Ειρήνη Βαλατσού: «Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι να ερωτευτώ»
Showbiz

Ειρήνη Βαλατσού: «Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι να ερωτευτώ»

Η Νεφέλη της σειράς «Όσο έχω εσένα» ή η κατά κόσμον Ειρήνη Βαλατσού αποκάλυψε μικρά της μυστικά.

«Δεν αποχωρίζομαι ποτέ: Το κινητό μου όπως όλοι πια. Θα ‘θελα αυτό να συμβαίνει λιγότερο. Θάλασσα ή βουνό: θάλασσα το βράδυ για βραδινό μπάνιο, την ησυχία και τα αστέρια που φαίνονται.

Το αγαπημένο μου μέρος στην Ελλάδα: Οι Σέρρες που μένουν οι αγαπημένοι παππούδες μου που τόσο μου λείπουν και οπότε πάω παίρνω υπερβολικές δόσεις αγάπης, φροντίδας, ζεστασιάς, ξεκούρασης και βεβαία φαγητού.

Δεν λείπει ποτέ από την τσέπη μου: Τα κλειδιά μου. Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: Όσοι αγαπώ, την αγάπη τους. Νοσταλγώ από το παρελθόν: Το καλοκαίρι με μια φίλη πηγαίναμε αργά το βράδυ στην παραλία για βραδινό μπάνιο και άπειρη κουβέντα.

Το αγαπημένο μου φαγητό είναι: Οι σπιτι­κές πατάτες τηγανητές. Η μεγαλύτερη τρέ­λα που έχω κάνει: Να ερωτευτώ. Επίσης να βγω για καφέ με δύο φίλους και να καταλήξουμε οε ένα καράβι για Κρήτη απρογραμμάτιστα, με ελάχιστα χρήμα­τα. Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι: Πόσο κουρασμένη είμαι για να υπολογίσω πόσα ξυπνητήρια θα βάλω για αύριο. Είμαι ο άνθρωπος που κλείνει το ξυπνητήρι και ξανακοιμάται. Καθόλου πρακτικό».

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved