Τζένη Μελιτά: «Ο ανταγωνισμός προσωπικά με ιντριγκάρει για να γίνομαι κάθε μέρα όλο και καλύτερη»
Showbiz

Τζένη Μελιτά: «Ο ανταγωνισμός προσωπικά με ιντριγκάρει για να γίνομαι κάθε μέρα όλο και καλύτερη»

Από τα πιο νέα, όμορφα και φρέσκα πρόσωπα που εμφανίζονται στη μικρή οθόνη, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής «Τι λέει;» του Alpha.

Η Τζένη Μελιτά μιλά για τον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης και τα νούμερα τηλεθέασης.

Εχεις διαμορφώσει μια άποψη για τον ανταγωνισμό της μεσημεριανής ζώνης;

«Και ναι και όχι. Ο χώρος μας μεταβάλλεται κάθε μέρα και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μιλάμε για μια δύσκολη ζώνη, στην οποία ο τηλεθεατής έχει πολλές και καλές επιλογές. Εμένα αυτό προσωπικά με ιντριγκάρει για να γίνομαι κάθε μέρα όλο και καλύτερη. Αυτό που φέρνει, όμως, η δική μας η εκπομπή είναι μια νέα συνήθεια στην τηλεόραση. Είμαστε μια αληθινή παρέα κανονικών ανθρώπων, χωρίς φαγωμάρες και φασαρίες, που θέλουμε να μεταδώσουμε το κέφι και το χιούμορ μας στους τηλεθεατές, που μας εμπιστεύονται τα μεσημέρια για τη χαλάρωση τους.

Πώς βλέπεις τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής;

«Πάντα υπάρχει αγωνία για τα νούμερα Κι εγώ δεν σου κρύβω τα κοιτάζω κάθε πρωί μαζί με τον πρώτο καφέ της ημέρας. Ειδικά όταν υπάρχουν και κάποιοι κακόβουλοι, που με το καλημέρα αρέσκονται στο να μειώνουν την προσπάθεια και τη δουλειά τόσων εργαζομένων. Ολα θέλουν τον χρόνο τους και το κοινό, επίσης, μέχρι να σε εμπιστευτεί και να σε βάλει στο σπίτι του. Ο κόσμος σιγά σιγά μας αγκαλιάζει, η παρέα μας μεγαλώνει και όλο αυτό μας τιμάει πάρα πολύ», αναφέρει στο TV Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved