Επισήμως στο "Next Top Model" η Βίκυ Καγιά
Showbiz

Επισήμως στο "Next Top Model" η Βίκυ Καγιά

Πλήρης η επιβεβαίωση της χτεσινής είδησης του gossip-tv.gr για την ανάληψη του νέου show του Antenna “Next Top Model από την Βίκυ Καγιά. Μόλις πριν λίγο ήρθε στα χέρια μας και το επίσημο δελτίο τύπου του σταθμού για τη νέα εκπομπή.

“Εκεί που το όνειρο συναντά την πραγματικότητα και η ομορφιά την επαγγελματική καταξίωση...
Εκεί βρίσκεται το Next Top Model. Αφού έκανε το το γύρο του κόσμου, το διασημότερο show έρχεται επιτέλους στη χώρα μας με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά.” ξεκινάει το δελτίο Τύπου και συνεχίζει: :Έχει παιχτεί με επιτυχία σε πάνω απο 20 χώρες και έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης! Τώρα το Next Top Model δίνει επιτέλους την ευκαιρία και στις Ελληνίδες να κάνουν μια super καριέρα στο modeling!

To show μας παρουσιάζει όλη την εξέλιξη της προετοιμασίας των κοριτσιών, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τα λάθη και τις αντιρρήσεις τους,τη χαρά ή την απογοήτευση που βιώνουν σε κάθε τους προσπάθεια, αλλά και τις μεταξύ τους σχέσεις, αφού θα συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι.

Η Βίκυ Καγιά δήλωσε ενθουσιασμένη που της δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσει το Next Top Model και φυσικά, είναι η ιδανική οικοδέσποινα, αφού από πολλή νεαρή ηλικία μπήκε στον χώρο του modeling και κατάφερε να κάνει διεθνή καριέρα και να συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Η ίδια δήλωσε σχετικά: “Παρακολουθούσα ανελλιπώς το Next Top Model στο εξωτερικό και ονειρευόμουν να συμμετάσχω κάποτε σε αυτό. Μάλιστα,συχνά ταυτιζόμουν με τις παίκτριες και με συγκινούσαν οι προσπάθειές τους, γιατί γνωρίζω από πρώτο χέρι τη δύσκολη πορεία που πρέπει να ακολουθήσει μια κοπέλα σε αυτό το χώρο για να πετύχει την επαγγελματική καταξίωση!”

Αυτή την περίοδο, η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στις Η.Π.Α., όπου παρακολουθεί σεμινάρια στο Lee Strasberg Theatre and Film Institute στη Νέα Υόρκη! Έτσι της δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί με τους παραγωγούς του America's Next Top Model και να συζητήσει μαζί τους για την ελληνική version του show!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved