Ο Γιάννης Βαρδής συγκινεί: «Ο πατέρας µου δεν κατάλαβε ποτέ πόσο σπουδαίος ήταν»
Showbiz

Ο Γιάννης Βαρδής συγκινεί: «Ο πατέρας µου δεν κατάλαβε ποτέ πόσο σπουδαίος ήταν»

Ο Γιάννης Βαρδής, με αφορµή την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού που ερµηνεύει µε τον Αντώνη Βαρδή µε τίτλο «Μια ζωή θα είσαι εδώ» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ελληνικό 93,2 FM για την ιστορία αυτού του κομματιού αλλά και για το πώς ο αξέχαστος πατέρας του αντιμετώπιζε τη ζωή και τη δημοφιλία του...

«Ηταν ένα από τα ανέκδοτα τραγούδια του πατέρα µου που είχα επιλέξει να τραγουδήσω στο µέλλον. Ψάχνοντας στο στούντιο του πατέρα µου, που είναι στο σπίτι, το βρήκα, άκουσα µία άλλη µουσική µε ένα πιάνο και περίµενα να µπει η µελωδία και άκουσα και τη φωνή του πατέρα µου. ∆εν το περίµενα. Ηταν σοκ. Την έχω πολύ έντονα αυτή τη στιγµή. ∆εν είχα σκοπό να γίνει ντουέτο. Το βρήκα, το άκουσα, δεν το πίστευα. Αυτό για εµένα είναι ανεκτίµητο. Είδα ότι το κοµµάτι που είχε ηχογραφήσει ο πατέρας µου ήταν στον ίδιο τόνο µε τη δική µου ερµηνεία. Παραδόξως είναι και στην ίδια ταχύτητα ερµηνευµένο και τα λέω όλα αυτά γιατί είναι πολύ δύσκολο να συµβεί κάτι τέτοιο. Ηταν συµπαντικό και µου µπήκε η ιδέα να το ενώσω. Υπήρχε πολύ µεγάλη φόρτιση στο στούντιο όταν τελείωσε το κοµµάτι. Ηταν προφητικός και ο στίχος» είπε ο τραγουδιστής διηγούμενος την ιστορία αυτού του κομματιού.

Σε αντίθεση µε παιδιά άλλων µεγάλων καλλιτεχνών που ακολουθούν τα βήµατα των γονιών τους, ο Γιάννης Βαρδής δεν νιώθει να τον βαραίνει η κληρονοµιά του ονόµατός του. Οπως είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτοµαι ως βάρος το όνοµά µου. ∆εν έχω σκοπό να φτάσω τον καλλιτέχνη που λέγεται Αντώνης Βαρδής. Τον έχω πολύ ψηλά. Ο πατέρας µου, πάντως, επειδή ήταν ταπεινός και σεµνός, δεν κατάλαβε ποτέ πόσο σπουδαίος ήταν».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved