Έλενα Χριστοπούλου: «Με αγαπούν οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, δεν έχω παράπονο...»
Showbiz

Έλενα Χριστοπούλου: «Με αγαπούν οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, δεν έχω παράπονο...»

Για πρώτη φορά την βλέπουμε στην μικρή οθόνη και ο ρόλος της, της πάει πολύ!

Η coach του δημοφιλούς GNTM, Έλενα Χριστοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε τις εμπειρίες που την έκανε να είναι ταυτόχρονα άκαμπτη και συναισθηματική. Είναι εξοικειωμένη με το ‘αγροί παιχνίδι των media;

«Με αγαπούν οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, δεν έχω παράπονο... Ανέκαθεν συνέβαινε αυτό. Είμαι πολύ δοτική και πολύ συναισθηματική. Ίσως γι' αυτό δεν έχω σκεφτεί αν τελικά παίρνω πίσω αυτό που δίνω. Νομίζω ότι έχω επιτύχει και έχω αποτύχει αυτό. Στα 43 μου χρόνια νομίζω το έχω πετύχει σε ποσοστό 50-50. Είμαι καλά».

Η απόφαση να γίνει «σκληρή», όπως ομολογεί η ίδια, ήταν αναγκαστική επιλογή με αιτία.

«Είχα πολύ ευαίσθητους γονείς. Η μαμά μου με έκανε 19 χρόνων και τη θεωρώ περισσότερο φίλη μου. Ήταν πάντα πολύ συναισθηματική και έκλαιγε με το παραμικρό. Ακόμη και τώρα που μιλάμε είναι σαν παιδάκι. Χρειάστηκε να γίνω από πολύ νωρίς σκληρή. Με τόση ευαισθησία δεν μπορεί να πάει ένας άνθρωπος μπροστά. Τους στενοχωρούσαν πάντα πράγματα, είχαν πάντα αυτή την αίσθηση. Και εγώ ήθελα να πάρω άλλον δρόμο στη ζωή μου».

Θα προτιμούσε να είναι αντίστροφοι οι ρόλοι;

«Δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα απ' ό,τι μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Αφού αυτό έπρεπε να γίνει, αυτό έγινε, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Ακόμη και σήμερα έτσι είναι η κατάσταση».

Κι όμως, υπήρξαν στιγμές που η Έλενα ευχήθηκε να υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να επωμιστεί όλο αυτό που εκείνη έπρεπε συνεχώς να αντιμετωπίζει.

«Συνέχεια το νιώθω. Από τους πυροβολισμούς, από το διαζύγιο, ακόμη κι από αυτό που συνέβη με τον Ζάχο, σκέφτομαι "πόσο θα ήθελα να βγει κάποιος και να πει τι λέτε ή γιατί τα λέτε αυτά τα πράγματα; Ή γιατί τη χειρίζονται έτσι την Έλενα."... Θα το ήθελα πάρα πολύ αυτό».

Δεν επιθυμεί κάποιον μάνατζερ, αλλά θα προτιμούσε αυτό τον ρόλο να τον αναλάβει ο σύντροφος της.

«Το έψαχνα αρχικά στους συντρόφους μου, γιατί εγώ άγομαι και φέρομαι πάρα πολύ από αυτόν που έχω δίπλα μου, και μετά στους φίλους και τις φίλες μου. Είναι άνθρωποι που με έχουν στηρίξει, είναι εκεί για μένα πολλά χρόνια, υπάρχουν όμως και κάποιοι που με έχουν απογοητεύσει πλήρως», λέει η ίδια στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved