Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είναι δύσκολο που υποδύομαι γυναικείο ρόλο και τραγουδάω γυναικεία»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Είναι δύσκολο που υποδύομαι γυναικείο ρόλο και τραγουδάω γυναικεία»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα υποδυθεί στο θέατρο της αυστηρή δασκάλα της Μαντίλντα από την ομώνυμη ταινία.

Υποδύεσαι ένα γυναικείο ρόλο, ο οποίος έχει ένα βαθμό δυσκολίας, καθότι τραγουδάς και γυναικεία.

Αυτό είναι αλήθεια, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, υποδύομαι ένα γυναικείο ρόλο, εκείνον της Αγκάθα Τράντσμπαλ, και τραγουδάω γυναικεία, γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Έκανα μαθήματα και εξασκήθηκα σ' αυτό. Πρόκειται για μια στρίγκλα γυναίκα και είναι συνέχεια, οι φωνητικές μου χορδές, όπως και η τεχνική μου, στα κόκκινα. Δεν είναι ότι απλώς μιλάω σαν γυναίκα. Αυτή η γυναίκα είναι σε μια υστερία μονίμως, κάτι δύσκολο. Έχω πιάσει και τη σκοτεινή πλευρά της, για να δημιουργήσω ένα χαρακτήρα και να μη βγει απλώς μια καρικατούρα. Αυτή η δασκάλα δείχνει ότι έχει παθογένεια, δεν είναι καλά, κυριολεκτώ, κάτι που βγάζει και εφαρμόζει στους υπόλοιπους. Αυτό το σκοτεινό κομμάτι της είναι πολύ ενδιαφέρον για έναν ηθοποιό, για να το εκμεταλλευτεί και να φτιάξει ένα χαρακτήρα.

Πώς διαχειρίζεσαι τα γυναικεία ρούχα σ' ένα ρόλο, σε δεσμεύουν;

Αυτό είναι το πιο εύκολο, να διαχειριστώ τα γυναικεία ρούχα, ίσα-ίσα που θα με υποστηρίξουν σαν φιγούρα μέσα στο χώρο. Όταν βάλω τα ρούχα και ντυθώ γυναίκα, αυτομάτως το οικοδόμημα θα ολοκληρωθεί. Κάτι βασικό για μένα είναι η πειθαρχία.

Τι είναι η πειθαρχία για σένα;

Η πειθαρχία των ηθοποιών, κατά τη δική μου εκτίμηση, είναι επί 24ώρου βάσεως. Ξυπνάς, οργανώνεις τη δουλειά σου, έρχεσαι στην πρόβα, συνεχίζεις να οργανώνεις τη δουλειά σου. Ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι σκέφτεσαι πώς θα οργανώσεις ξανά τη δουλειά σου. Αυτή είναι μια άλλη σκληρή δουλειά, γιατί δεν είναι εύκολες οι τεχνικές. Στην πρόζα είναι πολύ δύσκολες, είτε κωμικές είτε δραματικές, για να μπορείς να εξελίσσεσαι μέσα στα χρόνια, τουλάχιστον εγώ έτσι αντιλαμβάνομαι τη δουλειά μου και την εξέλιξη μου μέσα στα χρόνια, όχι στεγανά, να υπάρχει κάτι άλλο για να μπορώ να προχωρώ, είτε στην κωμωδία είτε στο δράμα. Κυρίως στην κωμωδία, που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Έχω νιώσει την πειθαρχία από πολύ μικρός, όταν κάποια στιγμή θέλησα να ασχοληθώ με το χορό, άσχετα αν δεν έγινα ποτέ χορευτής.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved