Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Τα παιδιά στον δρόμο με φωνάζουν Ζουζουνέλ»
Showbiz

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Τα παιδιά στον δρόμο με φωνάζουν Ζουζουνέλ»

Η Ιωάννα Ασημακοπούλου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στον ρόλο της στη σειρά «Το σόι σου» και για τις εξελίξεις.

Ο κόσμος, όταν σε συναντάει, σε αποκαλεί με το όνομά σου ή με του ρόλου τον οποίο υποδύεσαι;

Όταν περπατάω στον δρόμο, πρώτα με αναγνωρίζουν τα παιδιά, που με φωνάζουν Ζουζουνέλ, και μετά οι γονείς τρέχουν να τα μαζέψουν. (Γελάει.) Υπάρχουν κάποιοι που με φωνάζουν Αντωνία και κάποιοι άλλοι με το κανονικό μου όνομα, που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί με έχουν μάθει και ως ηθοποιό. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι έχω συνηθίσει που με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου και, όταν το ακούω, γυρίζω αμέσως.

Σου έχει συμβεί κάποιο περίεργο περιστατικό;

Έμαθα από συναδέλφους ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έτυχε να δουν παιδιά να παίζουν ρόλους από Το σόι σου. Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό να βλέπεις όλη αυτή την αγάπη του κόσμου! Δεν συμβαίνει πάντα σε όλες τις δουλειές.

Η Ιωάννα συναντιέται , εκτός πλατό, με την Αντωνία;

Όλοι οι χαρακτήρες είναι προσωπικά δημιουργήματα, παίζοντας με ό,τι έχουμε σαν υλικό. Φυσικά, έχω διαφορές γιατί έχω μεγαλώσει διαφορετικά από ό,τι η Αντωνία. Έχω άλλες ιδέες και απόψεις για τη ζωή και άλλο χαρακτήρα, αλλά σίγουρα είμαστε το ίδιο ευαίσθητες. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές πτυχές που να αγνοούσα, αλλά δεν θα ήθελα να τις αποκαλύψω. Είναι κάποια μυστικά που τα κρατάμε οι ηθοποιοί για εμάς.

Πώς είναι να έχεις μια πεθερά σαν την Αλεξάνδρα;

Μου στέλνουν διάφορα μηνύματα, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κοπέλες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις από τις πεθερές τους. Καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να βιώνεις τέτοιες καταστάσεις. Από την άλλη, όμως, είναι στο δικό μας χέρι να ορίζουμε τα όριά μας στις σχέσεις που κάνουμε, ώστε να επέρχεται η ισορροπία.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved