«Μυρίζει» επανασύνδεση! Ο Πηλαδάκης στην πρεμιέρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου!
Showbiz

«Μυρίζει» επανασύνδεση! Ο Πηλαδάκης στην πρεμιέρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου!

Στο πρώτο τραπέζι πίστα, μόλις μία ανάσα δηλαδή από την πρώην αγαπημένη του Ειρήνη Παπαδοπούλου, βρισκόταν το βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Πηλαδάκης.

Ο επιχειρηματίας και η τραγουδίστρια οι οποίοι ήταν ζευγάρι για πολλά χρόνια, το καλοκαίρι που πέρασε έδωσαν τέλος στη σχέση τους και κανένας από τους δύο δεν θέλησε ποτέ να μιλήσει γι’ αυτό. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο επιχειρηματίας δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις και κυρίως δεν μιλάει ποτέ δημόσια για τα προσωπικά του.

Όσο για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ούτε εκείνη θέλησε ποτέ να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, ειδικά όταν έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον Πηλαδάκη. Το βράδυ της πρεμιέρας του νυχτερινού κέντρου Ιερά Οδός, λοιπόν, όταν ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε κεντρικό τραπέζι, άρχισαν πολλοί ψίθυροι.

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως οι δυο τους έχουν διαγράψει μαζί ένα πολύ έντονο παρελθόν με πολλές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τρυφερά ενσταντανέ που είχαν απαθανατίσει οι φωτογραφικοί φακοί ουκ ολίγες φορές. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την πρεμιέρα της τραγουδίστριας την οποία απόλαυσε με χαρά ο επιχειρηματίας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved