Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος»
Showbiz

Ελεονώρα Αντωνιάδου: «Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος»

Δέκα χρόνια σχεδόν μετά την πρώτη της δουλειά στο σίριαλ «Κάρμα», η Ελεονώρα Αντωνιάδου συνεργάζεται ξανά με τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου.

Η ηθοποιός κάνει ένα δυναμικό τηλεοπτικό comeback μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Το τατουάζ». Ως Νικόλ, όπως λέγεται ο χαρακτήρας που υποδύεται, η Ελεονώρα προκάλεσε θόρυβο εξαιτίας των τολμηρών ερωτικών σκηνών της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ο πιο εύκολος τρόπος για να ξορκίσεις κάτι είναι το χιούμορ. Στις δικές μου τουλάχιστον ερωτικές σκηνές γελούσαμε για να νιώσουμε λίγο πιο άνετα. Πολύ σημαντικό, επίσης είναι να έχεις έναν σωστό παρτενέρ. Εγώ στάθηκα πολύ τυχερή και πέρυσι και φέτος. Και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και με τον Αλέξανδρο Πέρρο. Και με σεβάστηκαν και τους σεβάστηκα και πέρασαν ανώδυνα οι ερωτικές σκηνές».

Κι ενώ γνωρίζει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει περί ειδυλλίου της με τον γνωστό Ντάνο, σχολιάζει: «Αυτό είναι λογικό, γιατί, όταν βλέπεις ένα ζευγάρι που σου βγάζει κάτι αληθινό, τότε είναι αναμενόμενο να σε ρωτούν. Αλλά νομίζω ότι σε όλα τα ζευγάρια της σειράς έτυχε αυτό», λέει η ηθοποιός στη Real.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, αν και μόνη, δεν νιώθει μοναξιά. «Είμαι μόνη μου. Οι φίλοι μου είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Συγκατοικώ με μια φίλη μου, γιατί έχω κι έναν γάτο, ο οποίος χρειάζεται φροντίδα. Λείπω εβδομάδες από το σπίτι, όπως τώρα, που βρίσκομαι στην Κύπρο για γυρίσματα».

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. «Δεν το βλέπω στο άμεσο μέλλον, αλλά, επειδή μεγάλωσα σε μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να δημιουργήσω και τη δική μου. Θα μου άρεσε να αποκτήσω ένα παιδί. Δεν το αποκλείω από τη ζωή μου».

Μπορεί άραγε να ορίσει τον ιδανικό για εκείνη άντρα; «Σίγουρα δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί μια όμορφη εικόνα να βοηθάει, αλλά αυτή είναι η πρώτη εντύπωση. Η εξωτερική εμφάνιση μπορεί να χαλάσει στο δευτερόλεπτα με μια λάθος ατάκα ή συμπεριφορά. Θέλω να είναι στοργικός, ευγενικός, να μην προσβάλλει, να είναι φιλόζωος, να είναι λίγο διαβασμένος. Δεν είμαι και εύκολος άνθρωπος», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved