Φαίδων Κεφαλέας: «Κατάφερα να ξεπεράσω αρκετές ανασφάλειες που είχα»
Showbiz

Φαίδων Κεφαλέας: «Κατάφερα να ξεπεράσω αρκετές ανασφάλειες που είχα»

Το χαμογελαστό πανέμορφο αγόρι που όλοι θυμόμαστε από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, ο Φαίδων Κεφαλέας, από την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη,

όπου ζει τα τελευταία χρόνια, μιλά στη Real για τη νέα του ζωή, αλλά και για τη σχέση του με την Ελληνοαμερικανίδα σύντροφο του Αννα-Χριστίνα Αρβανίτη, με την οποία το καλοκαίρι που μας πέρασε ταξίδεψε στην Ελλάδα και της γνώρισε την οικογένεια του.

«Ο πρώτος χρόνος ίσως και ο δεύτερος της προσαρμογής μου ήταν πολύ δύσκολος για εμένα. Η κουλτούρα της Αμερικής δεν έχει καμία σχέση με αυτή της Ευρώπης. Η νοοτροπία είναι άλλη, ο τρόπος σκέψης είναι διαφορετικός ακόμα και η αίσθηση του χιούμορ των Αμερικανών δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας. Και να σκεφτείς ότι είμαι από τη φύση μου προσαρμοστικός. Ωστόσο, με τη βοήθεια της κοπέλας μου και μέσα από τις πολλές ώρες δουλειάς κατάφερα να ξεπεράσω αρκετές ανασφάλειες που είχα. Είναι τέτοιοι οι ρυθμοί της Νέας Υόρκης που δεν σου δίνουν τον χρόνο να σκεφτείς όσο θα ήθελες. Καλώς ή κακώς. Η Αμερική είναι για μερικούς. Δεν είναι για όλους».

Η εμπειρία του από τη συγκατοίκηση είχε τα σκαμπανεβάσματα της αλλά φαίνεται πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...

«Με την κοπέλα μου μένουμε μαζί, στο ίδιο διαμέρισμα. Και ομολογουμένως αυτό είναι κάτι που δεν το είχα επιδιώξει ποτέ στο παρελθόν με άλλες σχέσεις μου. Στην αρχή, βλέπεις μου ήταν αρκετά δύσκολο να συνηθίσω σε αυτές τις νέες συνθήκες. Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες με διαφορετικές αναφορές και κουλτούρες δεν μπορείς να πεις ότι ακούγεται και τόσο εύκολο όλο αυτό. Στην πορεία και μέσα από πολλές απαιτήσεις πιστεύω πως έχουμε βρει την ισορροπία στη σχέση μας. Κακά τα ψέματα, οι ανθρώπινες σχέσεις θεωρώ πως έχουν γίνει πολύ πιο δύσκολες σήμερα. Ίσως είναι οι συνθήκες της καθημερινότητας ίσως είναι χίλιοι δυο άλλοι λόγοι».

Ο Φαίδωνας μάλιστα, έχει βρει το δικό του μυστικό για μια επιτυχημένη σχέση: «Το σημαντικό είναι να αφήνεις τους εγωισμούς σου στην άκρη, να επικοινωνείς σωστά με τον άλλον, να τον εμπιστεύεσαι και να στέκεσαι στο πλάι του. Όλα αυτά, βεβαίως έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου», λέει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved