Πέγκυ Ζήνα: «Ο Γιώργος είναι ο καλύτερος πατέρας που έχω δει ποτέ»
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: «Ο Γιώργος είναι ο καλύτερος πατέρας που έχω δει ποτέ»

Για την σχέση με τον άντρα της, Γιώργο Λύρα, όλα όσα αγαπάει σε εκείνον αλλά και για το ρόλο της ως μαμά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πέγκυ Ζήνα.

Ο Γιώργος είναι ο φύλακας – άγγελος σου;
«Με τον Γιώργο είμαστε μαζί 22 χρόνια. Από την αρχή η σχέση μας παρόλο που ερωτευτήκαμε, είχε μια μορφή προστασίας και ασφάλειας απέναντι μου. Πιστεύω πως με τον χαρακτήρα που έχω δεν θα είχα καταφέρει πολλά πράγματα σε αυτόν τον δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο. Δεν ήταν η ιδιοσυγκρασία μου τέτοια. Δεν ήμουν ποτέ των δημοσίων σχέσεων ή, για να το θέσω αλλιώς «αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ και της σόουμπιζ». Πήγαινα κόντρα σε όλες αυτές τις μεθόδους που τώρα έχουν αντικατασταθεί από τα social media. Ο Γιώργος δεν με ανέλαβε από την αρχή. Ημασταν ήδη τέσσερα χρόνια μαζί όταν ξεκινήσαμε να χτίζουμε αυτό το όνειρο που κρατάει μέχρι σήμερα. Με πολύ ωραίες στιγμές πολλές αναποδιές πολλούς θριάμβους πολλές διαφωνίες και τσακωμούς (σε επαγγελματικό πλαίσιο) και πολλή αγάπη»

Τι αγαπάς πιο πολύ στον Γιώργο; «Οτι είναι ο καλύτερος πατέρας που έχω δει ποτέ, είναι ολοκληρωτικά δοσμένος στην οικογένεια του και πως ό,τι κάνει στη δουλειά του το κάνει διάφανα, χωρίς να πατάει επί πτωμάτων για να εξελίξει την ομάδα του. Έχει λόγο (παλιό χαρακτηριστικό ανδρός), σέβεται τους ανθρώπους επίτης ουσίας γι' αυτό κι έχουμε σταθερούς συνεργάτες πολλά χρόνια. Όταν νιώσει πως κάποιος δεν είναι απόλυτα αφοσιωμένος ή πράττει άλλα από αυτά που έχει συμφωνήσει, είναι απόλυτος και θυμώνει πολύ! Αλλά και πάλι διάφανα. Έπειτα από τόσα χρόνια, επιλέγω να έχω δίπλα μου αληθινούς ανθρώπους. Απεχθάνομαι τους διπρόσωπους»

Η κόρη σας Ηλέκτρα μεγαλώνει. Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο σπουδαίος της ζωής σου; «Η Ηλέκτρα είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε κάνει στη ζωή μας. Από τότε που έγινα μαμά, έχω πολύ μεγαλύτερη ευθύνη για τις επιλογές μου, προσπαθώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος καλύτερη επαγγελματίας. Και βέβαια είναι ο πιο δύσκολος και απαιτητικός ρόλος της ζωής μου, ο πιο σπουδαίος και ο πιο όμορφος!», λέει η ίδια στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved