Πέγκυ Ζήνα: «Με αγάπησαν και με στήριξαν αξιόλογοι συνάδελφοι από την πρώτη στιγμή»
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: «Με αγάπησαν και με στήριξαν αξιόλογοι συνάδελφοι από την πρώτη στιγμή»

Στην πολυετή διαδρομή της στο τραγούδι και για το αν ένιωσε «τρικλοποδιές», αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πέγκυ Ζήνα ενώ απάντησε και στο αν θα έπαιρνε ξανά μέρος σε κριτική επιτροπή talent show.

Υπήρξαν τρικλοποδιές στη διαδρομή;
«Υπήρξαν κάποιες στην αρχή όσον αφορά τη δισκογραφία μου, γιατί μάλλον «συστήθηκα» λάθος. Ανέλαβα την ευθύνη και μετά ακολούθησαν όμορφες δουλειές. Ημουν, όμως πολύ τυχερή στις συνεργασίες μου, με αγάπησαν και με στήριξαν αξιόλογοι συνάδελφοι από την πρώτη στιγμή»

Σε είδαμε σε ρόλο κριτή σε talent show, θα το έκανες ξανά; «Θέλω να πιστεύω ότι το έκανα κι αυτό με καλή πρόθεση, συνέπεια κι αγάπη. Όμως όχι, με αυτές τις προϋποθέσεις δεν θα το ξανάκανα. Μου στοίχισε ψυχολογικά ότι δεν υπήρχε συνέχεια μετά το τέλος του παιχνιδιού ούτε για, τα παιδιά που άκουσαν τα καλύτερα από εμάς αλλά ούτε και για τα παιδιά που άκουσαν τα χειρότερα. Οπότε ποιο το κέρδος; Παλιά, με όσα παιδιά συνεργάστηκα από τα talent shows υπήρχε σχέδιο οργανωμένο, που αφορούσε μάνατζερ, συνθέτη κι επιχειρηματία. Έτσι πίστευα ότι θα ή αυτό και είπα το «ναι». Όμως άλλαξαν οι εποχές δεν ρίχνω ευθύνες σε κάποιον συγκεκριμένα. Θέλω να πιστεύω πως όλοι είχαν καλή πρόθεση. Απλώς υπάρχει πια πληθώρα μουσικών παιχνιδιών και τραγουδιστών», λέει η ίδια στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved