Τζένη Μελιτά: «Κάποτε έρχεται και η ώρα που κάνεις το επόμενο βήμα»
Showbiz

Τζένη Μελιτά: «Κάποτε έρχεται και η ώρα που κάνεις το επόμενο βήμα»

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν το κοινό απολάμβανε την Τζένη Mελιτά στο Πρωινό, ενώ φέτος συνεργάζεται με την Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή του Alpha “Τι Λέει;’’.

Σε συνέντευξή της περιγράφει πως πήρε την απόφαση για μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 στο κανάλι της Κάντζας.

«Στον ΑΝΤΙ πήγα πριν από τρία χρόνια. Το περασμένο καλοκαίρι συζητήσαμε με το σταθμό τι μπορούσα να κάνω και τι μπορούσα να προσφέρω. Εκείνη την περίοδο προέκυψε και η πρόταση από τον Alpha. Έρχεται κάποια στιγμή μια φάση που τα ζυγίζεις και λες να δώσεις μια ευκαιρία σε κάτι καινούριο, με όλη τη χαρά και τον ενθουσιασμό που έχει αυτό. Η αλήθεια είναι ότι στον ΑΝΤ1 πέρασα πάρα πολύ ωραία χρόνια. Είχαμε δεθεί πολύ με την ομάδα του Πρωινού. Νιώθω τον εαυτό μου τυχερό που ήμουν εκεί και που δούλεψα προσωπικά με τη Φαίη. Παρόλα αυτά, κάποτε έρχεται και η ώρα που κάνεις το επόμενο βήμα».

Την Ελένη Τσολάκη, την παρουσιάστρια της εκπομπής, και τον Γρηγόρη Γκουντάρα δεν τους ήξερε πριν γίνει το πρώτο μίτινγκ. «Ο μόνος που γνώριζα ήταν ο Δημήτρης Μακαλιάς. Την Ελένη δεν την είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά, μου φαίνεται περίεργο που δεν είχαμε βρεθεί πουθενά. Μου έκαναν μια πρόταση να πάω σε ένα δοκιμαστικό. Το συζήτησα πάρα πολύ με την οικογένεια και τις φίλες μου γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να αλλάζεις κανάλι. Έχεις δεθεί με τους ανθρώπους, έχει μια δυσκολία όλο αυτό. Έκανα το δοκιμαστικό και αισθάνθηκα αμέσως πάρα πολύ άνετα με όλη την ομάδα. Αυτό με έκανε να νιώσω σιγουριά και να κάνω το βήμα.

Θυμάμαι μια φράση της Ελένης (σ.σ. Τσολάκη) όταν κάναμε το πρώτο ραντεβού "Θα περάσουμε πολύ ωραία". Δεν το είπε για να το πει, είδα στα μάτια της ότι το εννοούσε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα ούτε τον Γρηγόρη. Με τον μόνο που είχα συναναστραφεί λίγο ήταν ο Δημήτρης και υπήρχε ένας αμοιβαίος σεβασμός. Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι με κάποιον πιο κοντά γιατί είμαστε πραγματικά μια ομάδα», σχολιάζει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved