Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν θα παρατούσα τα πάντα για έναν έρωτα»
Showbiz

Πηνελόπη Πλάκα: «Δεν θα παρατούσα τα πάντα για έναν έρωτα»

Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» ενώ αποκάλυψε αν θα τα παρατούσε όλα για έναν έρωτα.

Πώς διαχειρίζεται όλη αυτή την κατάσταση η Φωτεινή;

Δεν είναι εύκολη μια σχέση όταν δεν είναι ξεκάθαρη, όπως αυτή της Φωτεινής ς και του Κίμωνα. Όταν μια γυναίκα περνάει δύσκολα, το βγάζει στον άνδρα. Έτσι και αυτή. Βγάζει όλες τις ανασφάλειες και τις σκέψεις της, οι οποίες μπορεί να είναι σωστές ή της-φαντασίας, ενώ δεν αργεί να εκδηλώσει τη ζήλια της. θα τον τρελάνει!

Πώς εξελίσσεται η σχέση τους;

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά παραπάνω. Από τα επεισόδια που έχω στα χέρια μου, αυτό που φαίνεται είναι ότι η Φωτεινή τον ερωτεύεται! Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζουμε τις αντιδράσεις του Κίμωνα, γιατί είναι μπερδεμένος...

Πάντως, η Φωτεινή είναι πεπεισμένη ότι κάτι τρέχει μεταξύ Κίμωνα και Μαριέττας;

Ναι, είναι πεπεισμένη ότι κάτι τρέχει ανάμεσα τους, αλλά το μόνο που θα κάνει είναι να εκδηλώσει τη ζήλια της και στη Μαριέττα, χωρίς να της κάνει τίποτα.

Ως Πηνελόπη, θα παράταγες τα πάντα για χάρη του έρωτα;

Όχι. Και αυτό είναι ένα κοινό στοιχείο που έχουμε με τη Φωτεινή. Προηγείται η δουλειά μου, αλλά, παράλληλα, φροντίζω την προσωπική μου ζωή. Μου αρέσει η δουλειά μου, θέλω να κάνω πράγματα για τα οποία να είμαι περήφανη και να μαθαίνω συνέχεια και κάθε χρόνο να ανεβαίνω ένα σκαλί.

Οι επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα, ήταν αυτές που σε αντιπροσώπευαν 100%;

Όταν κάνω κάτι, το κάνω με το 1 00% μου. Κοιτάζοντας τώρα προς τα πίσω, μπορεί κάτι να μη μου άρεσε, αλλά δεν μετανιώνω, γιατί όλα αυτά με οδήγησαν στο σήμερα και αυτά που είμαι σήμερα θα με οδηγήσουν στο αύριο.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved